0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει και Περιφέρειες... δεν βλέπω κάτι...
Παιδιά, αν κάποιος δεν πάρει απόσπαση, έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση ξανά; Η "θεραπεία" είναι αυτό, ή πώς στο καλό το λένε; Και πότε γίνεται;Δεν είναι για μένα, αλλά για φίλη, που ζήτησε απόσπαση σε γραφείο και ενώ είναι παντρεμένη δεν την πήρε, είδε όμως το όνομα συναδέλφου της (άλλης ειδικότητας), ανύπαντρης, να παίρνει απόσπαση στην περιοχή που τις ενδιέφερε και τις δύο.Η αλήθεια είναι ότι η άλλη -η ανύπαντρη που πήρε την απόσπαση- έχει μεταπτυχιακό στην ειδικότητά της. Μπορεί η φίλη μου να κάνει κάτι; Please, όποιος ξέρει ας βοηθήσει.
Γνωρίζει κσνείς τι γίνεται και πότε θα ανακοινωθούν οι αποσπάσεις από Πυσδε σε Πύσδε
Θέλω την άποψή σας γι' αυτό:Στις 19 Μαίου, ένας αιρετός έβγαλε ανεπίσημα στο alfavita τα ονόματα αυτών που πήραν απόσπαση στις διευθύνσεις και τα γραφεία της περιφέρειας Κρήτης. Εγώ είχα κάνει αίτηση για απόσπαση σε γραφείο στην Κρήτη. Είδα λοιπόν το όνομά μου μέσα στα υπόλοιπα και βεβαιώθηκα πως την πήρα. Τώρα όμως, που ανακοινώθηκαν επίσημα, το όνομά μου δεν υπάρχει πουθενά. Να συμπληρώσω πως όλα τα υπόλοιπα ονόματα που είχαν αναφερθεί στην συγκεκριμένη ανακοίνωση του alfavita βρίσκονται και στους επίσημους πίνακες. Όλα εκτός από το δικό μου. Τι να υποθέσω;