0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giotamike στις Απριλίου 12, 2008, 01:43:37 pmΓια να απαντήσω στην ερώτηση του φίλου geochem, δεν νομίζω ότι κανείς αναπληρωτής έχει πρόβλημα με το να διοριστουν σε πιθανή ρύθμιση και οι Ασεπίτες (δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η έκφραση, anyway). Πρόβλημα έχουν αν μπει ως απαραίτητη προυπόθεση για να διοριστεί κάποιος, η επιτυχία στον ΑΣΕΠ, ανεξάρτητα από την μεγάλη προυπηρεσία. Αυτό είναι που δεν θέλουν (ούτε και εγώ) Ακόμη και να μπει ως προϋπόθεση διορισμού από τον Ενιαίο η επιτυχία στον ΑΣΕΠ , είναι εφικτό να πιασει κάποιος τουλάχιστον τη βάση , θέλω να πιστεύω. Όπως και να' χει θα ξέρουμε πολύ σύντομα .
Για να απαντήσω στην ερώτηση του φίλου geochem, δεν νομίζω ότι κανείς αναπληρωτής έχει πρόβλημα με το να διοριστουν σε πιθανή ρύθμιση και οι Ασεπίτες (δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η έκφραση, anyway). Πρόβλημα έχουν αν μπει ως απαραίτητη προυπόθεση για να διοριστεί κάποιος, η επιτυχία στον ΑΣΕΠ, ανεξάρτητα από την μεγάλη προυπηρεσία. Αυτό είναι που δεν θέλουν (ούτε και εγώ)
Τα δικαστήρια (so far) δεν έχουν χαρακτηρίσει κανένα διορισμό ως αντισυνταγματικό. Ο μόνος που προκατέλαβε την απόφαση των δικαστηρίων ήταν ο συγγραφέας ενός άρθρου που δημοσιεύτηκε σε φύλλο Εφημερίδας και ακόμα και εκεί, αν το διαβάσει κάποιος μέχρι το τέλος αναφέρεται σε υποθέσεις και όχι τελεσίδικες αποφάσεις.
Διαφορετικά φίλε giotamike , καλύτερα να μην διοριστούν...........
O υπουργός δεν έχει κάνει καμία αναφορά στο σύστημα διορισμών από το 2009 και εξής. Η μόνη αναφορά που έχει κάνει είναι σε μία ρύθμιση , που πρόκειται να ανκοινωθεί σύντομα . Ο.Κ. ,αναμένονται αποφάσεις δικαστηρίων , αλλά ας μην βιαζόμαστε να τις ανακοινώνουμε εμείς πριν από τα δικαστήρια δημιουργώντας έτσι ανώφελες εντυπώσεις . Αν θεωρείται ο ΑΣΕΠ αξιολόγηση , οι περισσότεροι αναπληρωτές των τελευταίων χρόνων έχουν επιτυχία ή επιτυχίες σε ΑΣΕΠ. Αν το 100% των διορισμών γινόταν από τον πίνακα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ πολλοί απ' όσους είναι αναπληρωτές θα ήταν ήδη διορισμένοι , ενώ τώρα περιμένουν να διοριστούν με το 40% . Θα επαναλάβω ότι κακώς γίνεται τέτοιος διαχωρισμός ασεπιτών και αναπληρωτών , αφού υπάρχει επικάλυψη -πολλοί ασεπίτες είναι αναπληρωτές και πολλοί διοριστέοι ή επιτυχόντες μέσω ΑΣΕΠ είχαν αποκτήσει προϋπηρεσία.
Παράθεση από: syrrahm στις Απριλίου 13, 2008, 06:18:42 pmO υπουργός δεν έχει κάνει καμία αναφορά στο σύστημα διορισμών από το 2009 και εξής. Η μόνη αναφορά που έχει κάνει είναι σε μία ρύθμιση , που πρόκειται να ανκοινωθεί σύντομα . Ο.Κ. ,αναμένονται αποφάσεις δικαστηρίων , αλλά ας μην βιαζόμαστε να τις ανακοινώνουμε εμείς πριν από τα δικαστήρια δημιουργώντας έτσι ανώφελες εντυπώσεις . Αν θεωρείται ο ΑΣΕΠ αξιολόγηση , οι περισσότεροι αναπληρωτές των τελευταίων χρόνων έχουν επιτυχία ή επιτυχίες σε ΑΣΕΠ. Αν το 100% των διορισμών γινόταν από τον πίνακα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ πολλοί απ' όσους είναι αναπληρωτές θα ήταν ήδη διορισμένοι , ενώ τώρα περιμένουν να διοριστούν με το 40% . Θα επαναλάβω ότι κακώς γίνεται τέτοιος διαχωρισμός ασεπιτών και αναπληρωτών , αφού υπάρχει επικάλυψη -πολλοί ασεπίτες είναι αναπληρωτές και πολλοί διοριστέοι ή επιτυχόντες μέσω ΑΣΕΠ είχαν αποκτήσει προϋπηρεσία.+1 και απο εμένα.Συμφωνώ σε όλα....μέσα σε αυτά που γράφεις είναι και η δική μου περίπτωση
Φίλε ή φίλη tempo συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί τέτοια περίπτωση είμαι και εγώ. Μακάρι να διορίζόμαστε όλοι. Το θέμα είναι ότι κανένας δεν έχει υποσχεθεί σε κάποιον αναπληρωτή με προϋπηρεσία ότι κάποτε θα τον διορίσει και σε κανέναν που διαβάζει για τον ΑΣΕΠ και είναι επιτυχών ( και όχι στους διοριστέους) ότι θα τον διορίσει και αυτόν. Εγώ λέω ότι ανάμεσα σε αυτόν που έχει μεγάλη προϋπηρεσία , αλλά δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να ανοίξει κανένα βιβλίο και ανάμεσα σε αυτόν με την ιδια προϋπηρεσία και επιτυχία ή επιτυχίες στον ΑΣΕΠ , θα ήταν καλύτερο να προτιμηθεί ο δεύτερος.