0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς... Γιατί να μη γίνει έτσι;(40-24-40%-60%)?? Γιατί αν γίνει αλλιώς, πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι στους περισσότερους κλάδους, η ρύθμιση δεν θα αποφέρει κανένα αποτέλεσμα και άδικα χαιρόμαστε
Σωστά!!! Και κάτι άσχετο.... Μήπως το θέμα της συζήτησης από "Ρύθμιση με ανοιχτό 30μηνο" πρέπει να γίνει "Ρύθμιση με ανοιχτό 24μηνο"?
Μπραβο mart13......Συμφωνω απολυτα ειδικα με την τελευταια παραγραφο....Παντα θα υπαρχουν δυσαρεστημενοι και για οποιαδηποτε ρυθμιση θα εκφραζονται παραπονα....Το θεμα ειναι να γινει το καλυτερο δυνατο για να αρχισουν να αδειαζουν επιτελους αυτοι οι ριμαδοπινακες........
vsk το να μειωθούν οι εισακτέοι στα Πανεπιστήμια δεν ξέρω κατά πόσο έχει να κάνει με το πόσοι διορίζονται στην εκπαίδευση. Π.Χ. φοιτώντας στο ΤΕΦΑΑ δεν γίνεσαι μόνο γυμναστής αλλά και προπονητής, ούτε σου εξασφάλισε κανείς με την εισαγωγή σου στο ΑΕΙ ότι θα διοριστείς. Ακόμα και όταν υπήρχε η επετηρίδα εγγραφόσουν σε αυτή εάν ήθελες να ασχοληθείς με την εκπαίδευςη.
Παράθεση από: mart13 στις Απριλίου 19, 2008, 03:34:10 pm vsk το να μειωθούν οι εισακτέοι στα Πανεπιστήμια δεν ξέρω κατά πόσο έχει να κάνει με το πόσοι διορίζονται στην εκπαίδευση. Π.Χ. φοιτώντας στο ΤΕΦΑΑ δεν γίνεσαι μόνο γυμναστής αλλά και προπονητής, ούτε σου εξασφάλισε κανείς με την εισαγωγή σου στο ΑΕΙ ότι θα διοριστείς. Ακόμα και όταν υπήρχε η επετηρίδα εγγραφόσουν σε αυτή εάν ήθελες να ασχοληθείς με την εκπαίδευςη. Νομίζω πως έχει να κάνει και πολύ μάλιστα. Στο κλάδο σου π.χ. πόσοι σε ποσοστό δουλεύουν ως προπονητές και πόσοι θέλουν να διοριστούν στην εκπαίδευση;
βλεπω mart μια αλλαγη στάσεων μηπως προκειται να διοριστειται;