0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους στο forum! Έχω μπερδευτεί αρκετά με τη νέα ρύθμιση των αναπληρωτών ως καινούρια και θα ήθελα όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω να με ενημερώσει: όταν λέει επιτυχών του ΑΣΕΠ , έννοεί οποιδήποτε ΑΣΕΠή στον τελευταίο ή στον επικείμενο; Είμαι 2 φορές επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ 2005 και 2007 και είμαι ΠΕ02.Φέτος δουλεύω για πρώτη φορά ως αναπληρώτρια.Επίσης, υπάρχει περίπτωση να μη χαθούν τα μισά μόρια του ΑΣΕΠ 2005 ή των προηγούμενων ενόψει της νέας ρύθμισης; Μπορεί οι ερωτήσεις μου να έχουν απαντηθεί κάπως ή να μην έχουν νόημα για κάποιους, αλλά παρακαλώ πολύ, όποιος συνάδελφος του forum μπορεί να βοηθήσει , θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παράθεση από: sisses στις Απριλίου 20, 2008, 01:32:35 pmΚαλημέρα σε όλους στο forum! Έχω μπερδευτεί αρκετά με τη νέα ρύθμιση των αναπληρωτών ως καινούρια και θα ήθελα όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω να με ενημερώσει: όταν λέει επιτυχών του ΑΣΕΠ , έννοεί οποιδήποτε ΑΣΕΠή στον τελευταίο ή στον επικείμενο; Είμαι 2 φορές επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ 2005 και 2007 και είμαι ΠΕ02.Φέτος δουλεύω για πρώτη φορά ως αναπληρώτρια.Επίσης, υπάρχει περίπτωση να μη χαθούν τα μισά μόρια του ΑΣΕΠ 2005 ή των προηγούμενων ενόψει της νέας ρύθμισης; Μπορεί οι ερωτήσεις μου να έχουν απαντηθεί κάπως ή να μην έχουν νόημα για κάποιους, αλλά παρακαλώ πολύ, όποιος συνάδελφος του forum μπορεί να βοηθήσει , θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Ό,τι και να πουμε τώρα, μόνο με υποθέσεις και εκτιμήσεις μπορούμε να μιλάμε. Όλα αυτά και άλλα ακόμη θα απαντηθούν όταν δημοσιευτεί το προσχέδιο Νόμου. Μέχρι τότε υπομονή.
Μήπως τότε προφανώς όποιος έχει συμπληρώσει 24 μήνες και δώσει σε αυτόν τον ΑΣΕΠ και πετύχει αυτομάτως διορίζεται?
Παράθεση από: Rwxanh στις Απριλίου 21, 2008, 10:52:37 amΜήπως τότε προφανώς όποιος έχει συμπληρώσει 24 μήνες και δώσει σε αυτόν τον ΑΣΕΠ και πετύχει αυτομάτως διορίζεται?Πριν όμως βγούν τα αποτελέσματα αυτού του ασεπ 2008, αυτός θα έχει κάνει αίτηση διορισμού με το 40% τον Αύγουστο και θα διοριστεί χωρίς ασεπ με 24 μόρια
Πριν όμως βγούν τα αποτελέσματα αυτού του ασεπ 2008, αυτός θα έχει κάνει αίτηση διορισμού με το 40% τον Αύγουστο και θα διοριστεί χωρίς ασεπ με 24 μόρια
Πως γίνεται κάτι τέτοιο αφού για να διοριστείς με 24 μόρια πρέπει να έχεις δώσει και να έχεις επιτύχει σε έναν τουλάχιστον ΑΣΕΠ? Δεν είναι απαραίτητο κριτήριο η επιτυχία στον ΑΣΕΠ?
έχετε ακούσει/διαβάσει κάτι έγκυρο σχετικά με την ημερομηνία δημοσίευσης επίσημα πλέον του σχεδίου νόμου?