0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και από μένα! Διάβασα τη νέα εγκύκλιο αναπληρωτών και ομολογώ ότι μπερδεύτηκα λίγο...Για να διοριστεί κάποιος με το 24μηνο +επιτυχία ΑΣΕΠ , πρέπει να έχει περίπου 24 μόρια ή περισσότερα αυτών; Λογικά , αυτοί του 40% διορίζονται με λιγότερα από του 24μηνου ή κάνω λάθος;Και μια άλλη απορία που μου δημιουργήθηκε είναι η εξής : για την πρόσληψή μας ως αναπληρωτές θα λαμβάνεται υπόψην μόνο η σειρά μας από τον πίνακα αναπληρωτών ή και από τον καινούριο πίνακα του 24μηνου;
Γνωρίζει κανείς πως υπολογίζονται τα ακριβή μόρια για κάθε χρονιά; Φέτος, για παράδειγμα, που ανέλαβα υπηρεσία στις 6 Σεπτεμβρίου πόσα μόρια θα έχω συγκεντρώσει ως τις 22 Ιουνίου; Οποιος ξέρει παρακαλώ ας βοηθήσει, γιατί φοβάμαι ότι χάνω το 24μηνο για ελάχιστα μόρια.
Σε όλα τα παραπάνω διπλασιάζονται τα μόρια για τον Ενιαίο πίνακά μόνο, αν υπηρετείς σε δυσπρόσιτο σχολείο.
Παράθεση από: AnnaO στις Μαΐου 16, 2008, 08:28:58 pmΓνωρίζει κανείς πως υπολογίζονται τα ακριβή μόρια για κάθε χρονιά; Φέτος, για παράδειγμα, που ανέλαβα υπηρεσία στις 6 Σεπτεμβρίου πόσα μόρια θα έχω συγκεντρώσει ως τις 22 Ιουνίου; Οποιος ξέρει παρακαλώ ας βοηθήσει, γιατί φοβάμαι ότι χάνω το 24μηνο για ελάχιστα μόρια.Δεν διευκρινίζεις αν πρόκειται για προϋπηρεσία αναπληρωτή ή ωρομισθίου.Για αναπληρωτή, για κάθε μήνα παίρνεις 1 μόριο. Για το Σεπτέμβρη παίρνεις 6/30, δηλ. 0,2 μόρια. Για Ιούνιο 22/30, αν και αν μιλάμε για αναπληρώτρια, απολύεσαι 30 Ιουνίου και όχι 22. Σε όλα τα παραπάνω διπλασιάζονται τα μόρια για τον Ενιαίο πίνακά μόνο, αν υπηρετείς σε δυσπρόσιτο σχολείο.
Στο 24μηνο μετράνε οι επιτυχίες σε οποιονδήποτε ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: msa στις Μαΐου 17, 2008, 10:18:01 amΣτο 24μηνο μετράνε οι επιτυχίες σε οποιονδήποτε ΑΣΕΠ.
τώρα που βλέπω την προκύρηξη αναπληρωτών και διαβάζω στα γρήγορα κατάλαβα τα εξής:2. η σειρά διορισμου θα είναι (40μηνο)->(24μηνο+ΑΣΕΠ)->(40%)->(ΑΣΕΠ)