0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
υπάρχει κάποιος που να έκανε ήδη αίτηση να διευκρινήσει το εξής:τι χρονολογίες τσεκάρουμε για τους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ?ευχαριστώ
Παράθεση από: kittoulini στις Μαΐου 19, 2008, 11:17:46 pmεργατικοτατοι οι υπαλληλοι εκει...εμεις που δεν εχουμε 24 μηνες...αλλα εχουμε επτυχια σε Ασεπ...δε θα τσεκαρουμε τα κουτακια σε ποιο διαγωνισμο εχουμε περασει;ουτε το κουτακι με το 24 μηνο;ρωτησατε μηπως για αυτο;Οποιος είναι 40μηνο ή 24μηνο τσεκάρει το αντίστοιχο κουτάκι.Απο εκει και περα (για οποιον δεν ανήκει στις παραπάνω κατηγορίες) τσεκάρονται ι οι επιτυχίες στον ασεπ.Οταν θα πάτε να κάνετε την αίτηση θα δείτε στο πρόγραμμα οτι υπάρχει και η δήλωση με κουτάκια των επιτυχιών.Παράθεση από: geochem στις Μαΐου 20, 2008, 01:16:37 amΟι δευτεροβάθμιες έχουν μαύρα μεσάνυχτα για τις επικείμενες αλλαγές τύπου 24μηνου και 40μηνου.Μπορει να συμβαίνει και αυτό.Προσωπικά πιστεύω οτι θα τους πάρει όλουςΛέει η εγκύκλιος: απο το 2008 και εφεξής θα διορίζονται για τις ανάγκες =αιτιολογεί τον λόγο της ρύθμισης καιο αριθμός ανα κλάδο θα καθορίζεται με κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Παιδείας=αιτιολογει την οικονομική καλυψη.Ετσι το βλέπω και μακάρι να βγω αληθινήΠαράθεση από: geochem στις Μαΐου 20, 2008, 01:16:37 am[Λογικά πρέπει να τους πάρει όλους.αλλιώς θα υπάρχει αλληλοεπικάλυψη 24μηνου και 40 τοις εκατό με αποτέλεσμα το 24μηνο να μην διορίζεται επιπλέον του 60-40 τοις εκατό.Αυτό του είπα και συμφώνησε.
εργατικοτατοι οι υπαλληλοι εκει...εμεις που δεν εχουμε 24 μηνες...αλλα εχουμε επτυχια σε Ασεπ...δε θα τσεκαρουμε τα κουτακια σε ποιο διαγωνισμο εχουμε περασει;ουτε το κουτακι με το 24 μηνο;ρωτησατε μηπως για αυτο;
Οι δευτεροβάθμιες έχουν μαύρα μεσάνυχτα για τις επικείμενες αλλαγές τύπου 24μηνου και 40μηνου.
[Λογικά πρέπει να τους πάρει όλους.αλλιώς θα υπάρχει αλληλοεπικάλυψη 24μηνου και 40 τοις εκατό με αποτέλεσμα το 24μηνο να μην διορίζεται επιπλέον του 60-40 τοις εκατό.
Οποιος είναι 40μηνο ή 24μηνο τσεκάρει το αντίστοιχο κουτάκι.Απο εκει και περα (για οποιον δεν ανήκει στις παραπάνω κατηγορίες) τσεκάρονται ι οι επιτυχίες στον ασεπ.Οταν θα πάτε να κάνετε την αίτηση θα δείτε στο πρόγραμμα οτι υπάρχει και η δήλωση με κουτάκια των επιτυχιών.
Παράθεση από: vikoulaki στις Μαΐου 20, 2008, 08:07:50 amΟποιος είναι 40μηνο ή 24μηνο τσεκάρει το αντίστοιχο κουτάκι.Απο εκει και περα (για οποιον δεν ανήκει στις παραπάνω κατηγορίες) τσεκάρονται ι οι επιτυχίες στον ασεπ.Οταν θα πάτε να κάνετε την αίτηση θα δείτε στο πρόγραμμα οτι υπάρχει και η δήλωση με κουτάκια των επιτυχιών.Κι εμένα μου είπαν ότι τσεκάρουμε τα κουτάκια για τις επιτυχίες σε ΑΣΕΠ ασχέτως αν έχουμε συμπληρώσει ή όχι 24μηνο .vikoulaki, σε ποιο πρόγραμμα υπάρχει δήλωση με κουτάκια των επιτυχιών ? Τι εννοείς?Για τους 24μηνίτες μου είπε ο υπάλληλος - χωρίς να βάζει και το χέρι του στη φωτιά - ότι δεν θα τους πάρει όλους φέτος, όπως θα γίνει δηλαδή και με τους 40μηνίτες .
Κι εμένα μου είπαν ότι τσεκάρουμε τα κουτάκια για τις επιτυχίες σε ΑΣΕΠ ασχέτως αν έχουμε συμπληρώσει ή όχι 24μηνο .vikoulaki, σε ποιο πρόγραμμα υπάρχει δήλωση με κουτάκια των επιτυχιών ? Τι εννοείς?
Παράθεση από: syrrahm στις Μαΐου 20, 2008, 05:00:14 pmΚι εμένα μου είπαν ότι τσεκάρουμε τα κουτάκια για τις επιτυχίες σε ΑΣΕΠ ασχέτως αν έχουμε συμπληρώσει ή όχι 24μηνο .vikoulaki, σε ποιο πρόγραμμα υπάρχει δήλωση με κουτάκια των επιτυχιών ? Τι εννοείς?Εγω την αίτηση την έκανα εχθες το απόγευμα.Δεν ειμαι στο 24μηνο αλλά έπρεπε να τσεκάρω τα κουτάκια με τις επιτυχίες του ασεπ .Μου το ζήτησε και η υπάλληλος που παιρνούσε τα στοιχεία μου.Το πρόγραμμα ( είναι μια βάση δεδομένω )που έχουν στην
Σωστο και αυτό που λες, αλλά εφόσον το ζητάνε δεν νομίζω οτι είναι και τόσο σοβαρό λάθος αν το τσεκάρει κάποιος.Και αυτό έχει την πολιτική του."Εχω σε έναν πίνακα ολους τους επιτυχόντες, και θα γνωρίζω τουλάχιστον απο τους αναπληρωτές πόσοι ή στο περίπου στο τέλος του έτους θα έχουν 24μηνο.Ετσι ο Υπουργος θα μπορέσει να εκτιμήσει πάνω κάτω και τον αριθμό αυτών που θα διορίσει εξτρα" ή θα τους πάρει όλους και θα κόψει απο τους αναπληρωτές
Παράθεση από: vikoulaki στις Μαΐου 20, 2008, 07:37:19 pmκάποιος."Εχω σε έναν πίνακα ολους τους επιτυχόντες, και θα γνωρίζω τουλάχιστον απο τους αναπληρωτές πόσοι ή στο περίπου στο τέλος του έτους θα έχουν 24μηνο.Ετσι ο Υπουργος θα μπορέσει να εκτιμήσει πάνω κάτω και τον αριθμό αυτών που θα διορίσει εξτρα" ή θα τους πάρει όλους και θα κόψει απο τους αναπληρωτές 40μηνο και 24μηνο θα διοριστεί πέραν του 40%. Έχει ειπωθεί πολλές φορές. Μην αναστατώνουμε κάποιους συναδέλφους άδικα..
κάποιος."Εχω σε έναν πίνακα ολους τους επιτυχόντες, και θα γνωρίζω τουλάχιστον απο τους αναπληρωτές πόσοι ή στο περίπου στο τέλος του έτους θα έχουν 24μηνο.Ετσι ο Υπουργος θα μπορέσει να εκτιμήσει πάνω κάτω και τον αριθμό αυτών που θα διορίσει εξτρα" ή θα τους πάρει όλους και θα κόψει απο τους αναπληρωτές
Παράθεση από: dimv στις Μαΐου 20, 2008, 08:02:06 pmΠαράθεση από: vikoulaki στις Μαΐου 20, 2008, 07:37:19 pmκάποιος."Εχω σε έναν πίνακα ολους τους επιτυχόντες, και θα γνωρίζω τουλάχιστον απο τους αναπληρωτές πόσοι ή στο περίπου στο τέλος του έτους θα έχουν 24μηνο.Ετσι ο Υπουργος θα μπορέσει να εκτιμήσει πάνω κάτω και τον αριθμό αυτών που θα διορίσει εξτρα" ή θα τους πάρει όλους και θα κόψει απο τους αναπληρωτές 40μηνο και 24μηνο θα διοριστεί πέραν του 40%. Έχει ειπωθεί πολλές φορές. Μην αναστατώνουμε κάποιους συναδέλφους άδικα..Mε αυτό που έγραψα αναστατώνω τον κόσμο?