0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1.Giotamike,δε θα μάθουμε ποτέ πόσες θα ήταν οι θέσεις των διοριστέων του επικείμενου ΑΣΕΠ,αν δεν είχε ανακοινωθεί η ρύθμιση .Το υπουργείο έχει το πεπόνι έχει και το μαχαίρι.Για τον κλάδο μου, τον ΠΕ02 ,διάβασα -δε θυμάμαι που ακριβώς- πως ο αριθμός των διοριστέων μέσω του επικείμενου ΑΣΕΠ θα κυμανθεί μεταξύ 1000- 1200 το πολύ ,λαμβανομένων υπόψη των πολλών και πρωτοφανών παραιτήσεων συναδέλφων φιλολόγων.Αυτά ,πριν ανακοινωθεί η ρύθμιση .Αν τώρα το υπουργείο ανακοινώσει αριθμό μικρότερο του προαναφερομένου (ας υποθέσουμε 850)τότε αυτό δεν είναι ένδειξη (σε καμιά περίπτωση απόδειξη) οτι οι υπόλοιπες ,υποτιθέμενες πάντα, θέσεις καλύφθηκαν απο τους συναδέλφους που εντάχθηκαν στη νέα ρύθμιση ; 2. Δε θα μπω στη λογική οι μεν "κλέβουν" θέσεις απ΄τους δε και τα τοιαύτα λυπηρά ,ούτε στη διχαστική για την κοινότητα μας πολιτική διαφόρων φορέων, ούτε τέλος στην ισοπεδωτική για τους νέους συναδέλφους διάκριση : έχω προϋπηρεσία, είμαι "παλιός" έχω περισσότερα δικαιώματα. Η συναδελφική αλληλεγγύη απαιτεί σεβασμό τόσο στο νέο πτυχιούχο συνάδελφο(23άρη) που αποφοιτά και η μόνη του ελπίδα είναι ο ΑΣΕΠ , αλλά και στον άλλο(35-40 ετών) που έχει γυρίσει όλα τα δυσπρόσιτα αφήνοντας πίσω οικογένεια για να μαζέψει μόρια διορισμού και μετάθεσης. Αλήθεια, ποιός θα λύσει τον δυσεπίλυτο αυτό γρίφο που μας ταλανίζει;;;Αυτές οι σκέψεις μου giotamike ,χωρίς διάθεση μομφής......
Για αυτούς πυ αναρωτιούνται για την προυπηρεσία του ΟΑΕΔ η απάντηση είναι ότι θα αναγνωρισθεί.
Τι 30 τι 40 τι 50, Α ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ…Η αγωνία χτυπάει κόκκινο και όλοι ψάχνουν να βρουν που θα κάτσει η μπίλια!Κι αν δεν έχω γράψει για αυτό το θέμα και αν δεν με έχετε ρωτήσει και έχω απαντήσει και έχω πάρει θέση με κίνδυνο όπως μου έγραφε μια φίλη να εκτεθώ.Κι όμως ήρθε πιστεύω η ώρα να σηκώσω τα χέρια ψηλά, τώρα που σχεδόν έχει τελειώσει η ιστορία και όπου να ναι θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο!Μα τέτοια εχεμύθεια, από πλευράς ΥΠΕΠΘ δεν την περίμενα!Σήμερα Τετάρτη και μετά από την διαρροή ακόμα και βαθμολογιών μαθητών που έδωσαν Πανελλήνιες, στο πιο σκληρό και εχεμυθειάρικο σύστημα του Υπουργείου, πως και δεν μας δίνουν το 30 (!) και να τελειώνουμε;;;Οι σκληροπυρηνικοί του ΥΠΕΠΘ λένε ότι ο Υπουργός «μίλησε» υπονοώντας το 40μηνο, και μη γνωρίζοντας ενδεχόμενα αυτό που λένε άλλοι συνάδελφοί τους, ότι δηλαδή το 40 θα πέσει και μάλιστα πολύ κάτω – όπως μου είπαν – από το 36!!!Κι άντε φτου κι απ την αρχή…ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ…Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΙΠΕ 40 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΚΑΙ 24 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΕ ΠΡΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΑΣΕΠ…Κι ο ίδιος αφήνει να διαρρεύσει και μάλιστα με το στόμα συναδέλφων του πολιτικών που τον ενοχλούν για να «ρουσφετιάσουν» υπέρ δικών τους παιδιών, ότι θα το κατεβάσει «πολύ κάτω από το 36» έτσι λέει το δικό μου ρεπορτάζ.ΚΙ εγώ λέω, Ο ΘΕΟΣ
είμαι ΠΕ 10, στην δική μου ειδικότητα είναι ελάχιστοι συνάδελφοι με 24μηνο, επιτυχία στο ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΣΕΛΕΤΕ. Υπάρχει πρόβλεψη το 24μηνο να διαφοροπιηθεί ανάλογα με την ειδικότητα (φέτος στην δική μας ειδικότητα ο τελευταίος προβλέπω ότι θα διοριστεί με 8 μήνες) τι ακριβώς γίνεται?Συγκεκριμένα έχω σελέτε, μια επιτυχία στο ΑΣΕΠ αλλά μονο 4 και κάτι μήνες προυπηρεσία. Δεν πρέπει να υπάρχει αντίστοιχη πρόβλεψη ανάλογα με την ειδικότητα?
Θα ήθελα να ρώτησω το εξήςείμαι ΠΕ 10, στην δική μου ειδικότητα είναι ελάχιστοι συνάδελφοι με 24μηνο, επιτυχία στο ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΣΕΛΕΤΕ. Υπάρχει πρόβλεψη το 24μηνο να διαφοροπιηθεί ανάλογα με την ειδικότητα (φέτος στην δική μας ειδικότητα ο τελευταίος προβλέπω ότι θα διοριστεί με 8 μήνες) τι ακριβώς γίνεται?Συγκεκριμένα έχω σελέτε, μια επιτυχία στο ΑΣΕΠ αλλά μονο 4 και κάτι μήνες προυπηρεσία. Δεν πρέπει να υπάρχει αντίστοιχη πρόβλεψη ανάλογα με την ειδικότητα?
Παράθεση από: panosian στις Ιουνίου 26, 2008, 09:17:38 amείμαι ΠΕ 10, στην δική μου ειδικότητα είναι ελάχιστοι συνάδελφοι με 24μηνο, επιτυχία στο ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΣΕΛΕΤΕ. Υπάρχει πρόβλεψη το 24μηνο να διαφοροπιηθεί ανάλογα με την ειδικότητα (φέτος στην δική μας ειδικότητα ο τελευταίος προβλέπω ότι θα διοριστεί με 8 μήνες) τι ακριβώς γίνεται?Συγκεκριμένα έχω σελέτε, μια επιτυχία στο ΑΣΕΠ αλλά μονο 4 και κάτι μήνες προυπηρεσία. Δεν πρέπει να υπάρχει αντίστοιχη πρόβλεψη ανάλογα με την ειδικότητα?Δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη. Ίσως να προσληφθείς με το 40%.