PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Διάφορα θέματα για την εκπαίδευση
Περιοχές σχολείων
Πελοπόννησος & Στερεά Ελλάδα
(Συντονιστής:
AntreaEirini
)
Κορινθία
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
6
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Κορινθία (Αναγνώστηκε 39943 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
asyria
Νέο μέλος
Απ: Κορινθία
«
Απάντηση #28 στις:
Αυγούστου 15, 2009, 07:24:47 pm »
Tweet
Ξερει κανεις τι γινεται στην κορνθο?
ενοικια ζωη και οτι αλλο γνωριζει
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 14:01:28 »
carina
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #29 στις:
Αυγούστου 15, 2009, 08:49:50 pm »
Εξαρτάται για τι σπίτι ενδιαφέρεσαι... Τα 2άρια είναι γύρω στα 250-300
Καταγράφηκε
semeli ΠΕ02
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #30 στις:
Αυγούστου 15, 2009, 08:58:49 pm »
Για δυάρι έδινα 400ευρώ/μήνα. Το φαγητό ακριβό σε σχέση με Αθήνα-Πειραιά. Το σουβλάκι γύρω στα 2,40-2,50ευρώ!! Τα μαγαζιά με ρούχα, παπούτσια κ.λπ. επίσης πολύ ακριβά. Και το σημαντικότερο, αν δεν κατάγεσαι από εκεί, οι άνθρωποι είναι πολύ επιφυλακτικοί ( στην καλύτερη περίπτωση ). Μέσα στην Κόρινθο δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για διασκέδαση. Το καλοκαίρι μόνο στα μέρη που προαναφέρθηκαν. Σου εύχομαι να έχεις καλή τύχη και καλύτερη διαμονή από ό,τι είχα εγώ, όσο έμεινα εκεί...
Καταγράφηκε
carina
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #31 στις:
Αυγούστου 15, 2009, 09:01:38 pm »
Παράθεση από: semeli ΠΕ02 στις Αυγούστου 15, 2009, 08:58:49 pm
Για δυάρι έδινα 400ευρώ/μήνα.
Μα καλά.. που έμενες;;;
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 14:01:28 »
semeli ΠΕ02
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #32 στις:
Αυγούστου 15, 2009, 09:06:36 pm »
Δυάρι στο κέντρο της Κορίνθου. Σε σχετικά καινούρια πολυκατοικία και με κοινόχρηστα-φωτιά. Όσα είχα δει παλαιότερης κατασκευής, ήταν σε άθλια κατάσταση. Για να είμαι ακριβής, 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο, από τα Δικαστήρια.
Καταγράφηκε
carina
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #33 στις:
Αυγούστου 15, 2009, 09:17:41 pm »
Τί να πω βρε semeli ΠΕ02... πολύ ακριβό μου ακούγεται... αλλά ως έχουσα προσωπική εμπειρία θα ξέρεις καλύτερα..
Όσον αφορά για τους ανθρώπους.. οι βέροι Κορίνθιοι θεωρείται πως δεν είναι καλοί.. όμως προσωπικά δεν πιστεύω πως γενικότερα οι άνθρωποι είναι το λιγότερο επιφυλακτικοί, όπως είπες.. βέβαια ο καθένας έχει τις εμπειρίες του καλές ή όχι..
Ελπίζω τώρα να είσαι και να περνάς καλύτερα..
Καταγράφηκε
semeli ΠΕ02
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #34 στις:
Αυγούστου 15, 2009, 09:34:29 pm »
Τόσο πάνε τα καινούρια δυάρια στην Κόρινθο. Αν πας και προς παραλία, προς Καλάμια αν ξέρεις, ακόμα παραπάνω. Και εγώ στους βέρους Κορίνθιους αναφέρθηκα...
Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου. Η αλήθεια είναι ότι μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο στην Κόρινθο, τώρα είμαι πολύ καλύτερα ( έχω φύγει από κει). Να είσαι καλά !!
Καταγράφηκε
semeli ΠΕ02
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #35 στις:
Αυγούστου 15, 2009, 09:48:46 pm »
asyria, ξέχασα να σου πω κάτι πολύ σημαντικό: Το νερό στην Κόρινθο ΔΕΝ είναι πόσιμο. Σε καμία περίπτωση μην το πιεις, μόνο εμφιαλωμένο. Μπορείς να βρεις και σχετικές έρευνες σχετικά με το νερό της Κορίνθου αν και είναι γενικά γνωστό, κανείς δεν το πίνει εκεί. Επίσης το νοσοκομείο Κορίνθου δεν έχει την καλύτερη φήμη. Αχρείαστο να είναι. Εγώ βέβαια είχα την ατυχία να διαπιστώσω από κοντά την κατάσταση...Το καλό της Κορίνθου είναι ότι βρίσκεται κοντά στην Αθήνα.
Καταγράφηκε
asyria
Νέο μέλος
«
Απάντηση #36 στις:
Αυγούστου 16, 2009, 08:43:46 am »
σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες εισαστε πολυ καλες
εχω 2 μικρα παιδακια και προβληματιζομαι
επισης θα ηθελα να μου λεγατε εαν υπαρχουν επιπλωμενα
διαμερισματα για να μην κουβαλλησω την προικα μου,,,.....
Καταγράφηκε
dodop
Νέο μέλος
«
Απάντηση #37 στις:
Αυγούστου 16, 2009, 09:10:00 am »
Μην ανησυχείς για την Κόρινθο γιατί είναι μεγάλη πόλη. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει μεγάλα και οικονομικά καταστήματα τυπου Praktiker και Zara αλλά η Αθηνα απέχει 1,5 ώρα με τον προαστιακό και ακόμα λιγότερο με αυτοκίνητο. Επιπλωμένα σπίτια δεν ξέρω αν έχει μέσα στην Κόρινθο αλλά σίγουρα έχει στις κοντινές λουτροπόλεις Λουτράκι και Κιάτο οπότε γιατί να μην έχει και στην Κόρινθο; Ρώτα καλού κακού και στη δευτεροβάθμια μήπως έχουν ακούσει από κάποιον άλλο. Αφού θα έχεις τα αγγελούδια σου μαζί όλα τα άλλα (π.χ. συμπεριφορά ντόπιων) δε νομίζω να αποτελεί πρόβλημα. Διορίζεσαι Α' Κορινθίας;
Καταγράφηκε
asyria
Νέο μέλος
«
Απάντηση #38 στις:
Αυγούστου 16, 2009, 09:24:18 am »
ειμαι ΠΕ60
και εδω που τα λεμε δεν ξερω ουτε τα κενα ουτε τιποτα
και δεν ξερω καν εαν θαμαι μεσα κορινθο
Καταγράφηκε
dodop
Νέο μέλος
«
Απάντηση #39 στις:
Αυγούστου 16, 2009, 11:09:10 am »
Ρωτάω γιατί η Α' Κορινθίας έχει μόνο την Κόρινθο.
Καταγράφηκε
semeli ΠΕ02
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #40 στις:
Αυγούστου 16, 2009, 11:36:40 am »
Δύσκολα θα βρεις επιπλωμένο μέσα στην Κόρινθο. Και αν βρεις, θα είναι κάτι πολύ παλιό σε άσχημη κατάσταση, ακατάλληλο για τα παιδάκια σου. Προσοχή σε αυτά που σου είπα για το νερό, την είχα πατήσει και με γαστρεντερίτιδα. Μην το χρησιμοποιείς ούτε στο μαγείρεμα. Το δε πάγιο τέλος του νερού είναι 33ευρώ, αν και ακατάλληλο για πόση και μαγείρεμα !!! Εγώ επιπλέον έβγαζα εξανθήματα και μετά το μπάνιο, βέβαια η αλήθεια είναι ότι έχω ευαίσθητο δέρμα και με πείραζαν τα πολλά άλατα που περιέχει. Ελπίζω εσείς να μην έχετε τέτοια προβλήματα. Να είσαι προσεκτική και επιφυλακτική με τους ντόπιους. Καλή τύχη !!
«
Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 16, 2009, 11:38:31 am από semeli ΠΕ02
»
Καταγράφηκε
panta
Νέο μέλος
«
Απάντηση #41 στις:
Αυγούστου 16, 2009, 12:12:51 pm »
Καλημέρα,
υπάρχουν επιπλωμένα διαμερίσματα στην Κόρινθο. Στη χειρότερη να χρειαστεί να απευθυνθείς σε μεσιτικό γραφείο. Αν μπεις στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις ανακοινώνεις του τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής, θα δεις μια λίστα με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Κόρινθο. Ακόμα δεν έχουν βγάλει τη φετινή λίστα, μπορείς όμως να πάρεις κανένα τηλέφωνο (γιατί μπορεί κάποιοι φοιτητές να τα νοίκιασαν για 1 χρονιά ή να μην νοικιάστηκαν όλα), διαφορετικά περιμένεις να ανακοινωθεί η φετινή λίστα.
Ελπίζω να βοήθησα.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
6
Πάνω
« προηγούμενο