0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει κανένα νέο; Αυτοί που τους καλέσαν για μόνιμους στους ΠΕ19 πήγαν ή ζήτησαν να πάνε αναπληρωτές; Θα πάρουν αναπληρωτές; Ωρομίσθιους; Πότε και που; Υπάρχει περίπτωση να διορίσουν απο το πίνακα αναπληρωτών; Ό,τι ξέρετε καλό είναι...
Οι συνάδερφοι που διορίστηκαν παρουσιάστηκαν στα σχολεία τους αυτές τις ημέρες. Αν θέλεις να δεις ποιοι διορίστηκαν ψάξε να δεις ποιοι έχουν αφαιρεθεί από τον πίνακα των αναπληρωτών. Διορισμοί από τον πίνακα επιτυχόντων θα γίνουν, αν γίνουν την επόμενη χρονιά.
Ξέρω στα σίγουρα ότι από Πληροφορικη ΑΕΙ πήγαν 4 για μόνιμο διορισμό από τις 6 θέσεις που είχε. Και απο αυτους 1,2 του χρονου διοριζονται στα κανονικα με το 40% και το πιο πιθανο να παραιτηθουν από τα Εκκλησιαστικά του Χρονου, γιατι ΔΕΝ εχουν καμια κυρωση.
Αφού ξέρεις τόσες πληροφορίες εκ των έσω, δεν μπορείς να μάθεις από εκεί αν θα πάρουν αναπληρωτές ή αν θα διορίσουν τους επόμενους από τον πίνακα επιτυχόντων;
Εχουν ανακοινώσει πουθενά αυτούς που διόρισαν φέτος? Δεν θαπρεπε να γίνει και ΦΕΚ? Στο alfavita και στο pde πάντως δεν έχω δει τιποτα. Νομίζω ότι από ΑΕΙ Πληροφορικής πήραν 3 και 2 από ΤΕΙ, στο άγιο όρος δεν ξέρω ποιος πήγε.