0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς, εννοώ την Αίτηση απόσπασης σε άλλους νομούς (λόγο υπεραριθμίας)
Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:1.Αν κάποιος νεοδιόριστος(π.χ. στο νομό Λακωνίας) πάρει απόσπαση σε άλλο νομό θα πρέπει να υπηρετήσει κάποια στιγμή στη Λακωνία;Η μήπως, επειδη η τοποθέτηση είναι προσωρινή, αυτό δεν είναι υποχρεωτικό;2.Σ'αυτή την περίπτωση μετράνε τα μόρια του σχολείου στη Λακωνία;Ευχαριστώ πολύ
Παράθεση από: elephant στις Σεπτεμβρίου 09, 2006, 05:25:12 pmΚαλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:1.Αν κάποιος νεοδιόριστος(π.χ. στο νομό Λακωνίας) πάρει απόσπαση σε άλλο νομό θα πρέπει να υπηρετήσει κάποια στιγμή στη Λακωνία;Η μήπως, επειδη η τοποθέτηση είναι προσωρινή, αυτό δεν είναι υποχρεωτικό;2.Σ'αυτή την περίπτωση μετράνε τα μόρια του σχολείου στη Λακωνία;Ευχαριστώ πολύ1.Από όσο ξέρω από γνωστή μου δεν χρειάζεται αν κάνεις τα χαρτιά σου το Νοέμβριο για μετάθεση και μετατεθείς.2.Μετράνε τα μόρια που είναι περισσότερα από τα 2 (θέση προσωρινής τοποθέτησης ή απόσπασης)π.χ. θέση π.τ. 8 μόρια - απόσπαση 3 μόρια = 8 μόρια
στο site της δευτεροβαθμιας τησ
Παράθεση από: dkerami στις Σεπτεμβρίου 09, 2006, 06:27:59 pmΠαράθεση από: elephant στις Σεπτεμβρίου 09, 2006, 05:25:12 pmΚαλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:1.Αν κάποιος νεοδιόριστος(π.χ. στο νομό Λακωνίας) πάρει απόσπαση σε άλλο νομό θα πρέπει να υπηρετήσει κάποια στιγμή στη Λακωνία;Η μήπως, επειδη η τοποθέτηση είναι προσωρινή, αυτό δεν είναι υποχρεωτικό;2.Σ'αυτή την περίπτωση μετράνε τα μόρια του σχολείου στη Λακωνία;Ευχαριστώ πολύ1.Από όσο ξέρω από γνωστή μου δεν χρειάζεται αν κάνεις τα χαρτιά σου το Νοέμβριο για μετάθεση και μετατεθείς.2.Μετράνε τα μόρια που είναι περισσότερα από τα 2 (θέση προσωρινής τοποθέτησης ή απόσπασης)π.χ. θέση π.τ. 8 μόρια - απόσπαση 3 μόρια = 8 μόρια καλημερα,αν και δεν ειμαι σιγουρη νομιζω οτι αν παρεις αποσπαση λογω υπεραριθμιας παιρνεις τα μορια του σχολειου που θα πας και οχι της Λακωνιας. καλυτερα να ρωτησεις τη δευτεροβαθμια (ειναι υποχρεωμενοι να σου απαντησουν)
Παράθεση από: heren στις Σεπτεμβρίου 10, 2006, 09:43:14 amΠαράθεση από: dkerami στις Σεπτεμβρίου 09, 2006, 06:27:59 pmΠαράθεση από: elephant στις Σεπτεμβρίου 09, 2006, 05:25:12 pmΚαλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:1.Αν κάποιος νεοδιόριστος(π.χ. στο νομό Λακωνίας) πάρει απόσπαση σε άλλο νομό θα πρέπει να υπηρετήσει κάποια στιγμή στη Λακωνία;Η μήπως, επειδη η τοποθέτηση είναι προσωρινή, αυτό δεν είναι υποχρεωτικό;2.Σ'αυτή την περίπτωση μετράνε τα μόρια του σχολείου στη Λακωνία;Ευχαριστώ πολύ1.Από όσο ξέρω από γνωστή μου δεν χρειάζεται αν κάνεις τα χαρτιά σου το Νοέμβριο για μετάθεση και μετατεθείς.2.Μετράνε τα μόρια που είναι περισσότερα από τα 2 (θέση προσωρινής τοποθέτησης ή απόσπασης)π.χ. θέση π.τ. 8 μόρια - απόσπαση 3 μόρια = 8 μόρια καλημερα,αν και δεν ειμαι σιγουρη νομιζω οτι αν παρεις αποσπαση λογω υπεραριθμιας παιρνεις τα μορια του σχολειου που θα πας και οχι της Λακωνιας. καλυτερα να ρωτησεις τη δευτεροβαθμια (ειναι υποχρεωμενοι να σου απαντησουν)Συγγνώμη που θα το παίξω λίγο ειδήμων, αλλά λόγω και προσωπικού ενδιαφέροντος γνωρίζω ότι:1. Αν πάρει απόσπαση λόγω υπεραριθμίας (σε διάθεση ΠΥΣΔΕ) δεν υποχρεωμένος να υπηρετήσει τη θέση καθώς δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του2. Σε κάθε περίπτωση μετράνε τα μόρια του σχολείου που αποσπάσαι, και όχι αυτού από το οποίο αποσπάσαι.
Καλησπέρα. Ξέρετε που θα βρω τα κενά για τις αποσπάσεις Υπεράριθμων, για κλάδο ΠΕ 11;Επίσης, τι δικαιολογητικά είναι αυτά που χρειάζονται;