0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι γίνεται με τις αποσπάσεις νεοδιόριστων?
Τι δικαιολογητικά χρειάζονται?
Αν κάνω αίτηση για απόσπαση τι μόρια θα πάρω?
Θα βγάλουν συγκεκριμένες ΠΥΣΔΕ για τις οποίες θα αιτούμαστε απόσπαση ή όλες τις ΠΥΣΔΕ της Ελλάδας θα δηλώσουμε?
Υπάρχει πιθανότητα να με πάρουν σε μια απο τις 5 ΠΥΣΔΕ που θα δηλώσω?Ή μήπως θα με αποσπάσουν όπου θέλουν αυτοί?
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν η αιτηση απόσπασης που βγήκε στις 11/09 αφορά και τους νεοδιόριστους που δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη σε περιοχή και σχολείο (
Παράθεση από: vicky στις Σεπτεμβρίου 12, 2006, 05:33:25 pmΚαλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν η αιτηση απόσπασης που βγήκε στις 11/09 αφορά και τους νεοδιόριστους που δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη σε περιοχή και σχολείο (
Παράθεση από: Dr_Michael στις Σεπτεμβρίου 12, 2006, 05:45:36 pmΠαράθεση από: vicky στις Σεπτεμβρίου 12, 2006, 05:33:25 pmΚαλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν η αιτηση απόσπασης που βγήκε στις 11/09 αφορά και τους νεοδιόριστους που δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη σε περιοχή και σχολείο (
Παράθεση από: kokalo στις Σεπτεμβρίου 12, 2006, 09:18:23 pmΠαράθεση από: Dr_Michael στις Σεπτεμβρίου 12, 2006, 05:45:36 pmΠαράθεση από: vicky στις Σεπτεμβρίου 12, 2006, 05:33:25 pmΚαλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν η αιτηση απόσπασης που βγήκε στις 11/09 αφορά και τους νεοδιόριστους που δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη σε περιοχή και σχολείο (
Υπάρχουν αραγε κενές θέσεις κοντά στην θεσσαλονίκη ή θα μας πούν να πάμε σε ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία στην περιοχή Διορισμού μας ?
Παράθεση από: mik στις Σεπτεμβρίου 12, 2006, 11:58:56 pmΥπάρχουν αραγε κενές θέσεις κοντά στην θεσσαλονίκη ή θα μας πούν να πάμε σε ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία στην περιοχή Διορισμού μας ? Το ελπίζω!Αλλιώς θα παραμείνουμε όπου είμαστε κι εγώ τουλάχιστον είμαι 750 χλμ μακριά απο Θεσσαλονίκη!Ξέρει κανείς καμμιά περιοχή που να έχει κενά για να τη δηλώσω στην αίτηση απόσπασής μου?
σήμερα ήρθε στο σχολείο μου η εγκύκλιος για τις αποσπάσεις/μεταθέσεις υπεράριθμων η οποία λήγει στις 14/09.Αντε καλή επιτυχία σε όλους!!
Παράθεση από: Spiros στις Σεπτεμβρίου 13, 2006, 09:33:10 amΠαράθεση από: mik στις Σεπτεμβρίου 12, 2006, 11:58:56 pmΥπάρχουν αραγε κενές θέσεις κοντά στην θεσσαλονίκη ή θα μας πούν να πάμε σε ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία στην περιοχή Διορισμού μας ? Το ελπίζω!Αλλιώς θα παραμείνουμε όπου είμαστε κι εγώ τουλάχιστον είμαι 750 χλμ μακριά απο Θεσσαλονίκη!Ξέρει κανείς καμμιά περιοχή που να έχει κενά για να τη δηλώσω στην αίτηση απόσπασής μου?Δέν έχει κανενα κενο στην Θεσσαλονίκη και στους Νομους κοντά......Τουλάχιστον έτσι μας είπαν ....