0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση: Οι αποσπασμένοι στο ΥΠΕΠΘ παίρνουνε το επίδομα που παίρνουνε οι υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας;
Αν έχω καταλάβει καλά οι χρονιές στα γραφεία δεν θεωρούνται πραγματικός χρόνος υπηρεσίας ε; Δηλ αν θες να γίνεις σύμβουλος που χρειάζεσαι 15 χρόνια δε σε συμφέρει η τριετία με τίποτις. Καλά το κατάλαβα
Kαλήμερα και Χρόνια Πολλά σε όλους.Δεν πήρα μετάθεση και ως νεοδιόριστη κριθηκα υπεράριθμη(2008-2009).Εφόσον δεν έχω τοποθετηθεί απο που πρέπει να ζητήσω απόσπαση; Eαν κάποιος γνωρίζει τη διαδικασία,ας διαφωτίσει και μένα.Ευχαριστώ.
Παράθεση από: crypto στις Απριλίου 21, 2009, 09:46:41 amKαλήμερα και Χρόνια Πολλά σε όλους.Δεν πήρα μετάθεση και ως νεοδιόριστη κριθηκα υπεράριθμη(2008-2009).Εφόσον δεν έχω τοποθετηθεί απο που πρέπει να ζητήσω απόσπαση; Eαν κάποιος γνωρίζει τη διαδικασία,ας διαφωτίσει και μένα.Ευχαριστώ.Εφόσον δεν πήρες μετάθεση, ανήκεις στη Δ/νση -Γραφείο που διορίστηκες. Την αίτηση απόσπασης μπορείς όμως να την κάνεις σε οποιοδήποτε Γραφείο ή Δ/νση (εκτός και αν κάνεις αίτηση για καλλιτεχνικά και μουσικά σχολεία)..