0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα και απο μενα.Ειμαι αποσπασμενος σε γραφειο. Μηπως ξερει καποιος αν ειμαι υποχρεωμενος να παρουσιαστω στην οργανικη μου θεση στο τελος Ιουνιου?Ευχαριστω.
2) Θέλω να κάνω αίτηση απόσπασης σε φορέα και μεταξύ άλλων ζητάει και βιογραφικό. Τι θα πρέπει να γράψω? Σχολές, μεταπτυχιακά και εργασιακή εμπειρία μόνο δημοσίου ή και ιδιωτικού, γλώσσες και τέτοια πράγματα? Δηλαδή κάτι παρόμοιο που δίναμε στον ιδιωτικό τομέα? Χρειάζεται στο βιογραφικό να γράψουμε και τους λόγους που ζητάμε απόσπαση. Ή θέλει κάτι που να μην μοιάζει με το κλασικό βιογραφικό . Αν έχει κάποιος να πει 2-3 πραγματάκια. Συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο χρειάζεται το βιογραφικό. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Μπορείς να δηλώσεις τη
Παράθεση από: argy1001 στις Απριλίου 28, 2009, 01:13:49 pmΚαλημερα και απο μενα.Ειμαι αποσπασμενος σε γραφειο. Μηπως ξερει καποιος αν ειμαι υποχρεωμενος να παρουσιαστω στην οργανικη μου θεση στο τελος Ιουνιου?Ευχαριστω. ε! καλό θα ηταν να πας να δεις και κατά που πέφτει! Κάνω λάθος;