0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι είναι σίγουρο ότι ο νεοδιόριστος δεν μπορεί να κάνει αίτηση για απόσπαση το Σεπτέμβριο παρά μόνο αν κριθεί υπεράριθμος; Περιμένω την απάντησή σας!
Συνάδελφοι, είναι εύκολο να πάρεις απόσπαση από την πρώτη χρονιά που διορίζεσαι πριν υπηρετήσεις την οργανική σου αν είσαι παντρεμένη με στρατιωτικό;;;;
Περισυ πάντως μεγάλο μέρος των αποσπάσεων νεοδιόριστων είχε ικανοποιηθεί πριν το τέλος Σεπτεμβρίου...και μια άσχετη απορία: γιατί ο συνδιασμός γυναίκα -εκπαιδευτικός,άνδρας -ένστολος παίζει τόσο πολύ;;;;;Μάλλον θα αρχίσω να κυκλοφορώ κι εγώ με στολή....νηπιαγωγού
Παράθεση από: gspiropoylos στις Αυγούστου 14, 2009, 11:14:52 pmΠερισυ πάντως μεγάλο μέρος των αποσπάσεων νεοδιόριστων είχε ικανοποιηθεί πριν το τέλος Σεπτεμβρίου...και μια άσχετη απορία: γιατί ο συνδιασμός γυναίκα -εκπαιδευτικός,άνδρας -ένστολος παίζει τόσο πολύ;;;;;Μάλλον θα αρχίσω να κυκλοφορώ κι εγώ με στολή....νηπιαγωγού μήπως πρωτο 10ημερο ; φέτος λέει οι αιτήσεις μέχρι 28/8 και οι αποσπάσεις άμεσα
Θα ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχει δυνατότητα απόσπασης για νεοδιοριζόμενο, είμαι πε11.
Παράθεση από: kostastaxi στις Αυγούστου 16, 2009, 02:40:34 pmΘα ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχει δυνατότητα απόσπασης για νεοδιοριζόμενο, είμαι πε11.Υπάρχει αν έχεις βύσμα.