0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να τους πεταξουν εξω εχει γεμισει η εκπαιδευση απο διαφορες απιθανες ειδικοτητες.
Καλημέρα σε όλους...Παιδια φεύγει σχεδόν ο Μαίος κ ακόμα δεν ξέρουμε τι 8α γίνει με τις θέσεις...Ξέρει κανείς τουλάχιστον που μπορώ να απευθυνθώ Σε ποια υποηρεσία κ ακόμα καλύτερα αν έχει κάποιο τηλέφωνο...Και κάτι άλλο...Έχω πτυχίο ΤΕΙ Πληροφορικής αλλα δεν έχω πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ, ούτε μόρια από Αναπληρωτής-Ωρομίσθιος, και ούτε είμαι ειδική κατηγορία..Αν τελικά γίνει ΑΣΕΠ η μόνη ελπίδα μου είναι να γράψω πολύ καλά στις εξετάσεις... Χωρίς καθόλου προετοιμάσια έλυσα τα θέματα 2005 και 2003 και εκανα και στα 2 γύρω στο 80%... Είναι αρκετό λέτε χωρίς να έχω άλλα μορία να αθροίσω Ευχαριστώ πολυ...Νικος
...Αναρωτιέμαι πως δεν το έχουν σκεφτεί μέχρι τώρα.Αφού έχουν που έχουν πλεονάζον προσωπικό ας το αξιοποιήσουν - τουλάχιστον τα παιδιά να μαθαίνουν άριστη χρήση υπολογιστών χωρίς να πηγαίνουν σε φροντιστήρια....
Κλάδος ΠΕ 19 -20 ΠληροφορικήςΟι υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα που αναφέρονται στην επόμενη ύλη: 1. Θεωρία - Αλγορίθμων- Υπολογισιμότητας- Πολυπλοκότητας- Γλωσσών- Γραφημάτων
ΕΡΩΤΗΣΗ : Σε ποια ΤΕΙ/ΑΕΙ διδάσκονται τα παρακάτω? μήπως μερικοί υποψήφιοι θα τα δουν για πρώτη φορά μπροστά τους?Παράθεση από: petrosp_13 στις Μαΐου 29, 2008, 05:20:55 pm Κλάδος ΠΕ 19 -20 ΠληροφορικήςΟι υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα που αναφέρονται στην επόμενη ύλη: 1. Θεωρία - Αλγορίθμων- Υπολογισιμότητας- Πολυπλοκότητας- Γλωσσών- Γραφημάτων