0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mου αρερσει που θεωρεις δεδομενη την Αποτυχια σου στον ΑΣΕΠ αλλά θελεις να διοριστεις! Θα επρεπε αν ντρεπομαστε και λιγο...
Το 1/4 μόνο πέρασε τη βάση...Αυτό σου λέει πως ήταν βατά τα θέματα; Εσύ τα έλυσες;
Ευχαριστώ geok_salonika, όμως αυτό το είδα και στη δεύτερη σελίδα του συγκεκριμένου θέματος. Η ερώτηση μου είναι που βρήκατε την επίσημη ανακοίνωση της ύλης.
Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τα θέματα του 2005 και ακόμη περισσότερο του 2003 ήταν γελοία... φέτος μην περιμένετε μια από τα ίδια γιατί θα την πατήσετε.. Ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ μεγαλύτερος ...
mkrid καλωσήρθες στο φόρουμ..η επιτυχία στον ασεπ κτλ ισχύει ακριβώς για τη ρύθμιση του 24μηνου..Αυτό σημαίνει ότι αν συμπληρώσεις 24 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας και έχεις επιτυχία σε ασεπ διορίζεσαι Αυτόματα.Όμως, οι προβλεπόμενοι διορισμοί δεν γίνονται έτσι, αλλά ως εξής:βγαίνουν πχ 1000 θέσεις (λέμε τωρα...). Θα διοριστούν 600 μέσω ΑΣΕΠ και 400 μέσω προϋπηρεσίας,.Αυτοί που θα διοριστούν μέσω προϋπηρεσίας δεν απαιτείται να έχουν συμπληρωμένο 24μηνο. Οι 400 ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΜΟΡΙΑ στον Πίνακα Αναπληρωτών διορίζονται. Εννοείται ότι αν υπάρχουν 400 απόφοιτοι της ΑΣΠΑΙΤΕ θα διοριστούν αυτοί. Ωστόσο, προς το παρών πρέπει να είναι πολλοί λιγότεροι.Το μέλλον θα δείξει. Και μην ντρέπεσαι ..δε θα σαι η μόνη που δεν έχει χρόνο για διάβασμα
Ρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι???Καταρχήν από τη στιγμή που βγήκε η ύλη για τον Α.Σ.Ε.Π. και έχει και εμάς μέσα, είναι σίγουρο ότι θα δώσουμε αυτή τη φορά Α.Σ.Ε.Π.Τελικά έχει γίνει γνωστός, ή όχι ακόμα, ο αριθμός των ατόμων που θα πάρει???Και κάτι τελευταίο, ο αριθμός αυτός θέσεων διοριστέων που θα ανακοινωθεί... θα είναι 40% από τον πίνακα και 60% από Α.Σ.Ε.Π.?Το 40% που θα είναι από τον πίνακα, θα είναι για το σχολικό έτος 2009-2010??Ευχαριστώ…
Παράθεση από: Neda στις Ιουνίου 03, 2008, 12:03:47 pmΕυχαριστώ geok_salonika, όμως αυτό το είδα και στη δεύτερη σελίδα του συγκεκριμένου θέματος. Η ερώτηση μου είναι που βρήκατε την επίσημη ανακοίνωση της ύλης.Αυτή είναι από τη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας: http://www.ypepth.gr/docs/29_05_08__eksetastea_ylh_asep_080529.docΕπίσημα θα την ανακοινώσει ο ΑΣΕΠ.
Αν είναι όντως 200 οι θέσεις του ΑΣΕΠ τότε το άλλο 40% είναι περίπου 134 και σύνολο 334Από αυτές 60% ΑΕΙ δηλαδή 120 από ΑΣΕΠ και 80 από πίνακα προϋπηρεσίαςΚαι 40% από ΤΕΙ δηλαδή 79 από ΑΣΕΠ και 55 από πίνακα προϋπηρεσίας(Τα νούμερα στο περίπου)Από πίνακα πάντος αν δεν έχεις παιδαγωγικό το ξεχνάς, ενώ από ΑΣΕΠ άγνωστο