0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρώτη χρονιά διορισμένη ?Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι , σαν τον διευθυντή σου !!! Και όχι μόνο στην εκπαίδευση . Παντού .Προφανώς πρέπει να ενημερωθείς για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα σου και αν βρεις τους νόμους , να τους ενημερώσεις οτι και εσύ και αυτοί πρέπει να τους τηρήσετε . Θα ήταν καλό , οταν σε ενημέρωσε ο προιστάμενος , να του ζητήσεις την ίδια στιγμή να επέμβει ........Απο τη στιγμή που έγιναν έτσι τα πράγματα , ισως είναι καλή ιδέα να κάνεις καταγγελία . Οι άνθρωποι αυτοί κάνουν κατάχρηση εξουσίας και καλό είναι να βρούν κάποιο μικρό έστω εμπόδιο μπροστά τους , αλλιώς θα συνεχίζουν να εφαρμόζουν την ίδια τακτική στα υπόψήφια θύματα .
. Οι τάξεις αυτές όμως δεν είχαν ξένη γλώσσα στο πρόγραμμά τους (Α' κ
Παράθεση από: k_k στις Απριλίου 10, 2008, 06:45:05 pmΠρώτη χρονιά διορισμένη ?Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι , σαν τον διευθυντή σου !!! Και όχι μόνο στην εκπαίδευση . Παντού .Προφανώς πρέπει να ενημερωθείς για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα σου και αν βρεις τους νόμους , να τους ενημερώσεις οτι και εσύ και αυτοί πρέπει να τους τηρήσετε . Θα ήταν καλό , οταν σε ενημέρωσε ο προιστάμενος , να του ζητήσεις την ίδια στιγμή να επέμβει ........Απο τη στιγμή που έγιναν έτσι τα πράγματα , ισως είναι καλή ιδέα να κάνεις καταγγελία . Οι άνθρωποι αυτοί κάνουν κατάχρηση εξουσίας και καλό είναι να βρούν κάποιο μικρό έστω εμπόδιο μπροστά τους , αλλιώς θα συνεχίζουν να εφαρμόζουν την ίδια τακτική στα υπόψήφια θύματα . Έχω τρια χρόνια διορισμένη, αλλά δε νομιζω οτι ειναι τοσο εκει το θεμα.. Πιθανον επειδη ειμαι γενικά πολύ ήπιος άνθρωπος και μπορώ εύκολα να αρνουμαι πράγματα, απλά βρήκαν χώρο να κάνουν ό,τι κάνουν...Ηθελα απλά να πω, οτι δυστυχώς υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι . Μπορεί να μην έτυχε να τους γνωρίζεις νωρίτερα (λίγα χρόνια διορισμένη). Φαντάζομαι οτι απο εδώ και στο εξής θα είσαι προετοιμασμένη για ανάλογες καταστάσεις . Αυτό το νόμο να έβρισκα.. όλο το απόγευμα αυτό ψαχνω... Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω ........ Είμαι στην ΔΕ . Οσο για το θέμα της καταγγελίας, δεν μπορεί να γίνει χωρίς αρκετή σκέψη. Αν αυτή τη στιγμή ανήκα σε μια διεύθυνση που δε με ενοιαζε τι και πώς και ποιός θα παρεξηγηθεί, θα ήταν πιο ευκολα τα πράγματα. Όμως επειδή ανήκω στη διευθυνση στην οποία φαντάζομαι θα συνεχίσω και θα ολοκληρώσω την καριέρα μου, φοβάμαι τις οξείες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, ειδικά ανωτέρους μου διοικητικά.. Είναι και μικρός ο τόπος εδώ, όλα σχολιάζονται και μπορούν να γίνουν μέγα θέμα... δεν ξέρω... Καταλαβαίνω τους προβληματισμούς σου . Αλλα αν δεν βρεθεί κάποιος να τους βάλει στη θέση τους .......... Αυτη την κατάχρηση εξουσιας να μπορούσαμε όντως να περικόψουμε... Με ενοχλεί αφάνταστα ειδικα όταν προέρχεται από έναν δάσκαλο, έναν άνθρωπο που υποτίθεται οτι διαμορφώνει παιδικές ψυχουλες και συνειδήσεις....Σίγουρα πάντως δεν θα σταματήσει απο μόνη της !
apri μπράβο! πολύ καλή και ολοκληρωμένη η απάντησή σου.Anast77 μη κολώσεις άμα σε απειλήσουν με αναφορά σε ανωτέρους. έχεις νομικά πατήματα. κοίτα μόνο να βρεις έναν τρόπο να αποδείξεις ότι αυτές τις ώρες τις είχαν εντάξει στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα και δεν ήταν απλά τυχαία κενά που σου ζητήσαν να καλύψεις με απασχόληση των παιδιών. εν ανάγκη να γνωστοποιήσεις το πρόβλημα και στους γονείς. είμαι σίγουρη ότι θα είναι με το μέρος σου. φαντάζομαι δεν επιθυμούν να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο για να κάνουν "ότι να'ναι".