0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης χρόνια τώρα (τον τελευταίο καιρό σταμάτησε επειδή υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι μας ΠΕ 19-20 αδιόριστοι) εκπαιδευτικοί διάφορων ειδικοτήτων δίδασκαν πληροφορική!Στα παιδιά του δημοτικού σίγουρα δεν χρειάζεται να διδάξει κάποιος "προγραμματιστικά εργαλεία για το διαδίκτυο, ούτε κατασκευή ιστοσελίδας"!
Συγνώμη αν είμαι σκληρή μαζί σου συναδέλφισσα, αλλά να ξέρεις ότι κάποιοι από μας θα διδάσκαμε ακόμη και "κινέζικα" για να επιβιώσουμε!
ipermahia περα από το ότι σίγουρα ταλαιπωρείσαι στη δουλειά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρεπει να κοιτάμε όχι μόνο το καλύτερο αλλά απλά και το φυσιολογικό. και εγώ όταν πρωτοξεκίνησα στη δουλειά πριν 10 χρόνια ήμουν σε ένα ροζ συννεφάκι κι έκανα τα πάντα. και να σου πω την αλήθεια αυτό ακόμα κάνω. ακόμα και αυτή τη στιγμή που γράφω φτιάχνω πράγματα για το σχολείο. ΟΜΩΣ καταλαβα σιγα σιγα πως όλα και ολοι στηριζονται στην πλατη μας και κανενας όχι μονο δεν θα μας βοηθησει άλλα ουτε θα μας υποστηριξει σε καποιο προβλημα (βλ καταγγελιες γονεων)
Και ως ωρομίσθια αυτό που πλέον για όλους τους ωρομίσθιους έγινε πλέον στερεότυπο είναι το πρόγραμμα! Συνήθως το πρόγραμμα φτιάχνεται για να βολεύονται οι παλαιότεροι και δεν θα κάτσει κάποιος να ασχοληθεί με έναν ωρομίσθιο! Τι έχω ακούσει;Αυτό είναι και άμα θέλεις!Αυτό γίνεται και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια και οπουδήποτε προσλαμβάνεσαι ως ωρομίσθιος!Δεν μπορούν να βολέψουν ένα δίωρο!
αυτή η καραμελα παλι με τα παιδιά;; αμαν πια. λες και λεει ο νόμος πουθενα ότι οσοι δεν εχουν παιδια θα ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης. δηλ και να μην εχεις ,δεν εχεις αλλα τρεχαματα; απο πότε μπαινουμε από μόνοι μας σε.. μια άλλη επετηρίδα ;; εχεις παιδια; καλό ωραριο. δεν εχεις; να κανεις!
Αναρωτιέμαι γιατί τόση εμπάθεια για τους συναδέλφους που έχουν παιδιά? Αν αντιμετωπίζετε με τέτοια νοοτροπία τα παιδιά των συναδέλφων τα υπόλοιπα πως τα βλέπετε? ….
που την ειδες την εμπαθεια; ίσα ίσα που το αντίθετο συμβαίνει.
τόσες γυναίκες δουλευουν 8ωρο και 12ωρο. ε όχι να μην προλαβαίνει να κάνει τις δουλειες της η εκπαιδευτικός!
ξερεις πόσοι εκπαιδευτικοί ρίχνουν στο ολοημερο κάποιον μόνο και μόνο επειδη δεν έχει παιδιά; δεν καταλαβα δηλαδή, θα πρεπει να έχει και άποψη ο καθένας για το πως θα δουλεψουμε σύμφωνα με το τι οικογένεια έχουμε; και βγαζω σπυράκια όταν ακούω του τύπου εχω μαγείρεμα και άλλα. ..... και άν κάποιος δεν θελει η δεν μπορεί να κάνει παιδιά τί θα γίνει δηλ θα τρεχει σε ότι περισσευει στο σχολείο;;