0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω τελειώσει όλα τα μαθήματα και τις πρακτικές απλώς ορκίζομαι τον Ιούνη τυπικά. Υπάρχει μια σχετική ανησυχία τις τελευταίες μέρες στη σχολή γιατί όλες ψάχνουν κανένα καλό φροντηστήριο να γραφτούν
Παράθεση από: marigoula στις Μαΐου 11, 2008, 04:06:19 pmΈχω τελειώσει όλα τα μαθήματα και τις πρακτικές απλώς ορκίζομαι τον Ιούνη τυπικά. Υπάρχει μια σχετική ανησυχία τις τελευταίες μέρες στη σχολή γιατί όλες ψάχνουν κανένα καλό φροντηστήριο να γραφτούντι λες βρε; τελείωσες τώρα και θα πας να χαρίσεις τα λεφτουδακια σου στους κλέφτες; και ποιοι νομίζεις ότι διδάσκουν εκεί; κάτσε και ξεκαθαρισε στο μυαλό σου το αναλυτικό και τα παιδαγωγικά και όλα καλά θα πάνε
κοριτσια μην πετατε τα λεφτα σας, καλοκαιρι ερχεται καλυτερα να πατε διακοπες.
Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Από όσα διάβασα στο forum κατάλαβα τα εξής:-Υπάχουν κάποια ιδιωτικά του υπάγονται στο Υπουργείο Υγείας και κάποια άλλα που υπάγονται στο Υπουργείο Παιδείας. -Γι' αυτά που υπάγονται στο Υπουργείο Παιδείας υπάρχει κάποιος πίνακας, κάτι σαν "επετηρίδα". Επίσης αναφέρεται και ότι ορισμένοι κάνουν "διοριστήριο". Τι είναι όμως αυτά;
Καλησπέρα σας,Έχω πτυχίο Νηπιαγωγού και θέλω να συμμετάσχω στον επικείμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Τι χρειάζεται να κάνω? Πρέπει να εγγραφώ κάπου πχ λίστα εκπαιδευτών? Έχω ηδη πραγματοποιήσει αναζήτηση στο forum αλλά δεν βρήκα τίποτα...Μπορώ να κάνω τα χαρτία μου ως αναπληρώτρια και αν ναι, τι χρειάζεται και που πρέπει να προσκομίσω τα απαιτούμενα δικαιολογητικά?
Evi06 σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τον βρήκα τον νόμο και του έριξα μια γρήγορη ματιά. Για αναπληρώτρια τι προσόντα ζητάνε; μόνο πτυχίο και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών? ξένες γλώσες κλπ? Πόσο σίγουρο είναι οτι μπορεί να σε πάρουν? Εξάρτάται και από τη σειρά σου στον πίνακα? Ευχαριστώ και πάλι..