*

Αποστολέας Θέμα: ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΙ;;;;;  (Αναγνώστηκε 8053 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΙ;;;;;
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 11, 2008, 05:20:27 pm »
Έχω τελειώσει όλα τα μαθήματα και τις πρακτικές απλώς ορκίζομαι τον Ιούνη τυπικά. Υπάρχει μια σχετική ανησυχία τις τελευταίες μέρες στη σχολή γιατί όλες ψάχνουν κανένα καλό φροντηστήριο να γραφτούν

τι λες βρε; τελείωσες τώρα και θα πας να χαρίσεις τα λεφτουδακια σου στους κλέφτες; και ποιοι νομίζεις ότι διδάσκουν εκεί; κάτσε και ξεκαθαρισε στο μυαλό σου το αναλυτικό και τα παιδαγωγικά και όλα καλά θα πάνε

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:33:57 »

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 11, 2008, 05:29:43 pm »
Έχω τελειώσει όλα τα μαθήματα και τις πρακτικές απλώς ορκίζομαι τον Ιούνη τυπικά. Υπάρχει μια σχετική ανησυχία τις τελευταίες μέρες στη σχολή γιατί όλες ψάχνουν κανένα καλό φροντηστήριο να γραφτούν

τι λες βρε; τελείωσες τώρα και θα πας να χαρίσεις τα λεφτουδακια σου στους κλέφτες; και ποιοι νομίζεις ότι διδάσκουν εκεί; κάτσε και ξεκαθαρισε στο μυαλό σου το αναλυτικό και τα παιδαγωγικά και όλα καλά θα πάνε

κοριτσια μην πετατε τα λεφτα σας, καλοκαιρι ερχεται καλυτερα να πατε διακοπες.

συμφωνώ απόλυτα με τους συναδέλφους... Και εγώ το ίδιο θα έλεγα marigoula, να πεις και στα άλλα κορίτσια να χαλαρώσετε και να κάνετε διακοπές, να γιορτάσετε το πτυχίο σας, να αφήσετε λίγο το μυαλό σας αλλού. Όταν με το καλό θα έρθει ο καιρός, διαβάστε τις σημειώσεις σας (να μη ξεχάσετε να διαβάσετε και τις Εξελικτικές Ψυχολογίες --- υπάρχουν άραγε ακόμα σαν μάθημα; διδάσκει ακόμα η τρελλέγκω η Κανελλάκη;;; ) και πηγαίνετε με δημιουργική αγωνία (και όχι άγχος), να γραψετε τα καλύτερά σας...

(θέλω να φτιάξω μια ψηφοφορία για τον κλάδο μας ποιά σχολή τελείωσε ο καθένας και δεν ξέρω πως...θα βοηθήσει κανείς;; Καλή μου μελισσούλα bee ?  ;) )
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

marigoula

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 15, 2008, 03:56:01 pm »
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις συμβουλές σας! Αποφάσισα να κάτσω να ξεκουραστώ λίγο, γιατί η αλήθεια είναι ότι διάβασα πάρα πολύ για να περάσω τα μαθήματα και έχω κουραστεί.  Θα πάω διακοπές τον Ιούλιο και μετά θα κάτσω να διαβάσω μόνη μου. Θα ξεκινήσω χαλαρά και από το Σεπτέμβριο θα αρχίσω να διαβάζω κανονικά. Εσείς από πότε λέτε να αρχίσετε εντατικά διάβασμα ???

Αποσυνδεδεμένος mata87

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μετά το πτυχίο, τι?
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 05, 2009, 08:39:30 pm »
 ???
Καλησπέρα κι από εμένα! Σε ένα μήνα τελειώνω με τη σχολή και έχω αρχίσει να σκέφτομαι το μετά. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται με τους πίνακες αναπληρωτών (πώς μπαίνεις εκεί, τι πιθανότητες υπάρχουν να σε πάρουν κλπ.), αλλά και με τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία. Θα μπορούσατε ως πιο έμπειροι να μου δώσετε ένα μπούσουλα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Μετά το πτυχίο, τι?
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:33:57 »

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 05, 2009, 09:46:40 pm »
καλώς ήρθες! διάβασε πρώτα όλα τα θέματα πυο έχουν ανοίξει οι συνάδελφοι σου για τους αναπληρωτές σε αυτή την ενότητα κια νομίζω θα σου ληθούν οι περισσότερες απορίες

για τα εργασιακά ρίξε μια ματιά και εδω http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=11872.0

και εδώ http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=10517.0

Αποσυνδεδεμένος mata87

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 06, 2009, 10:50:04 am »
Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Από όσα διάβασα στο forum κατάλαβα τα εξής:
-Υπάχουν κάποια ιδιωτικά του υπάγονται στο Υπουργείο Υγείας και κάποια άλλα που υπάγονται στο Υπουργείο Παιδείας.  
-Γι' αυτά που υπάγονται στο Υπουργείο Παιδείας υπάρχει κάποιος πίνακας, κάτι σαν "επετηρίδα". Επίσης αναφέρεται και ότι ορισμένοι κάνουν "διοριστήριο". Τι είναι όμως αυτά;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2009, 11:25:44 am από marlen87 »

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 06, 2009, 12:38:47 pm »
Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Από όσα διάβασα στο forum κατάλαβα τα εξής:
-Υπάχουν κάποια ιδιωτικά του υπάγονται στο Υπουργείο Υγείας και κάποια άλλα που υπάγονται στο Υπουργείο Παιδείας. 
-Γι' αυτά που υπάγονται στο Υπουργείο Παιδείας υπάρχει κάποιος πίνακας, κάτι σαν "επετηρίδα". Επίσης αναφέρεται και ότι ορισμένοι κάνουν "διοριστήριο". Τι είναι όμως αυτά;
Υπάρχουν οι παιδικοί σταθμοί που ανήκουν στο Υγειας-Πρόνοιας και τα Νηπιαγωγεία που ανήκουν στο ΥΠΕΠΘ. Αν δουλέψεις σε παιδικό η προυπηρεσία σου δεν μετράει, γιατί δεν θεωρείται εκπαιδευτική προυπηρεσία. Ωστόσο υπάρχουν σε ορισμένους παιδικούς τμήματα Νηπιαγωγείου που προσλαμβάνουν Νηπιαγωγό και αυτά ανήκουν στο ΥΠΕΠΘ απ' οτι μου παν.
Απο την άλλη υπάρχουν και ιδιωτικά Νηπιαγωγεία σε εκπαιδευτήρια(που έχουν κ Δημοτικά-Γυμνάσια-Λύκεια) αλλά εκεί είναι δύσκολο να σε προσλάβουν...
Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Διάβασε όλα τα θέματα που αφορούν Νηπιαγωγούς (ΠΕ 60) και θα σου λυθούν οι απορίες!

Αποσυνδεδεμένος kylie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Πτυχιούχος Τμήματος Νηπιαγωγών: Τώρα τι?
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 02, 2011, 12:33:53 pm »
Καλησπέρα σας,

Έχω πτυχίο Νηπιαγωγού και θέλω να συμμετάσχω στον επικείμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Τι χρειάζεται να κάνω? Πρέπει να εγγραφώ κάπου πχ λίστα εκπαιδευτών? Έχω ηδη πραγματοποιήσει αναζήτηση στο forum αλλά δεν βρήκα τίποτα...Μπορώ να κάνω τα χαρτία μου ως αναπληρώτρια και αν ναι, τι χρειάζεται και που πρέπει να προσκομίσω τα απαιτούμενα δικαιολογητικά?

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Πτυχιούχος Τμήματος Νηπιαγωγών: Τώρα τι?
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 02, 2011, 12:43:38 pm »
Καλησπέρα σας,

Έχω πτυχίο Νηπιαγωγού και θέλω να συμμετάσχω στον επικείμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Τι χρειάζεται να κάνω? Πρέπει να εγγραφώ κάπου πχ λίστα εκπαιδευτών? Έχω ηδη πραγματοποιήσει αναζήτηση στο forum αλλά δεν βρήκα τίποτα...Μπορώ να κάνω τα χαρτία μου ως αναπληρώτρια και αν ναι, τι χρειάζεται και που πρέπει να προσκομίσω τα απαιτούμενα δικαιολογητικά?

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 02, 2011, 12:48:20 pm »
ααα και το πιο σημαντικο που θα σου λυσει πολλες αποριες, διαβαζεις καλα τον νομο 3848 του 2010.

Αποσυνδεδεμένος kylie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 02, 2011, 01:18:35 pm »
Evi06 σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. :D  Τον βρήκα τον νόμο και του έριξα μια γρήγορη ματιά. Για αναπληρώτρια τι προσόντα ζητάνε; μόνο πτυχίο και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών? ξένες γλώσες κλπ? Πόσο σίγουρο είναι οτι μπορεί να σε πάρουν? Εξάρτάται και από τη σειρά σου στον πίνακα? :-[

Ευχαριστώ και πάλι..

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 02, 2011, 01:39:50 pm »
Evi06 σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. :D  Τον βρήκα τον νόμο και του έριξα μια γρήγορη ματιά. Για αναπληρώτρια τι προσόντα ζητάνε; μόνο πτυχίο και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών? ξένες γλώσες κλπ? Πόσο σίγουρο είναι οτι μπορεί να σε πάρουν? Εξάρτάται και από τη σειρά σου στον πίνακα? :-[

Ευχαριστώ και πάλι..

το πτυχιο, αφμ, ταυτοτητα οταν κανεις πρωτη φορα αιτηση για να μπεις στους πινακες. μετα μονο την αιτηση σου, θα εχουν καταχωρημενα τα υπολοιπα.
εξαρταται απο τις αναγκες που θα εχουν, την θεση σου στον πινακα (εσυ χωρις προυπηρεσια κ ασεπ μπαινεις στον πινακα γ, οποτε λιγο χλωμο το θεμα να σε παρουν) κ τις περιοχες που εχεις δηλωσει.

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 02, 2011, 01:51:53 pm »
kylie θα περιμένεις να προκηρυχθεί ο επόμενος ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών. Μέχρι τότε αυτό που είναι χρήσιμο να κάνεις είναι να γραφτείς στην επετηρίδα ιδιωτικών εκπαιδευτικών ωστε αν καταφέρεις να βρεις  ένα εκπαιδευτήριο με Νηπιαγωγείο και σε προσλάβουν να μην τρέχεις τότε να βγάλεις αυτό το χαρτί. Πήγαινε λοιπόν σε ένα γραφείο Α/βαθμιας και πες οτι θέλεις να γραφτείς στην επετηρίδα αυτή και θα σε πληροφορήσουν για το το χρειάζεσαι.

Κατά τα άλλα χωρίς ΑΣΕΠ δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πας αναπληρώτρια οπότε δεν βλέπω το λόγο να τρέχεις να καταθέτεις χαρτιά
(παρόλα αυτά: οι αιτήσεις για αναπληρωτές βγαίνουν το καλοκαίρι οπότε αν έχεις τη διάθεση να καταθέσεις τα χαρτια σου τότε και πάλι θα περιμένεις να βγει η ανάλογη προκήρυξη που θα λέει και τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείς)

Καλή σταδιοδρομία απο μένα :)

Αποσυνδεδεμένος kylie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 03, 2011, 01:44:00 pm »
Evi06 και πάλι ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ήσουν πολύ σαφής.

vasp ακούγεται ενδιαφέρον αυτό με την επετηρίδα ιδιωτικών εκπαιδευτικών που προτείνεις. Πρώτη φορά το ακούω :-[ Θα μπορούσες να μου πεις παραπάνω πληροφορίες. Τι δικαιολογητικά ζητάνε κλπ?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)