0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδη δεν εχω παρακολουθησει το ζητημα των πανελλαδικων τα τελευταια χρονια , τι διαιρει και βασιλευε ειναι αυτο που ειδα σημερα στην ΝΕΤ ?
Δεν ξέρω όμως αν αξίζει πια...Δε θέλω να απογοητεύω κανέναν, αλλά έχουμε και μια πραγματικότητα να αντιμετωπίσουμε. Καλή η ακαδημαϊκή μόρφωση, όμως δε θα φας μόρφωση μόλις βγεις από τη σχολή.
Εν τω μεταξύ, όποιος τελειώνει το μαθηματικό, έχει και άλλες αρκετές επιλογές εκτός εκπαίδευσης (στατιστική, τράπεζες κλπ). Αντίθετα, ένας φιλόλογος θα δυσκολευτεί να βρει κάτι άλλο στην ειδικότητά του εκτός εκπαίδευσης και θα αναγκαστεί να αλλάξει κατεύθυνση (π.χ. αρκετοί πήγαν στη δημοσιογραφία μετά κλπ).
Αγχωνεσαι γιατι στην πραγματικοτητα ειναι που φοβασαι μη σου πουν πως τα μπουμπούνισαν τα καμαρια σου! και μετα εσυ ως εκπαιδευτικος σκεφτεις πως οταν γινει η αξιολογηση δεν θα προχωρησεις ουτε στο μισθο ουτε στην ιεραρχια γιατι απλα δεν το αξιζεις.
Μήπως γνωρίζετε κάτι για τις υποτροφίες που δίδονται σε εκείνους που αρίστευσαν και έχουν πολύ καλή σειρά εισόδου σε κάποια σχολή; Μια ξαδέρφη μου, πέρασε φιλολογικό Ιωαννίνων, σειρά 11η. Ξέρει μήπως κανείς, αν με αυτή τη σειρά δικαιούται υποτροφία;