0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν έδινα εγώ, είχα πάρει 1000 ευρώ από τη Eurobank, επειδή είχα τους καλύτερους βαθμούς από το σχολείο μου. Τώρα δεν ξέρω αν τα δίνουν ακόμη.
Μήπως γνωρίζετε κάτι για τις υποτροφίες που δίδονται σε εκείνους που αρίστευσαν και έχουν πολύ καλή σειρά εισόδου σε κάποια σχολή; Μια ξαδέρφη μου, πέρασε φιλολογικό Ιωαννίνων, σειρά 11η. Ξέρει μήπως κανείς, αν με αυτή τη σειρά δικαιούται υποτροφία;
Επειδη δεν εχω παρακολουθησει το ζητημα των πανελλαδικων τα τελευταια χρονια , τι διαιρει και βασιλευε ειναι αυτο που ειδα σημερα στην ΝΕΤ ?
μπορεί άραγε ένας μαθητής της θεωρητικής που επιλέγει σαν 6ο μάθημα τα μαθηματικά και ΑΟΘ, να δηλώσει στο μηχανογραφικό του σχολές μόνο από το 4ο & 5ο πεδίο? δηλαδή να μην δηλώσει καθόλου σχολές του 1ου πεδίου παρόλο που το 1ο πεδίο είναι το πεδίο της κατεύθυνσής του.ή πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσει από το 1ο πεδίο?
ναι είναι ακραίο σενάριο, αλλά όχι απίθανο.Μπορεί κάποιος να θέλει να γίνει Δικηγόρος , όμως να είναι άριστος στα μαθηματικά, φυσική κλπ, οπότε να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες από θετική-τεχνολογική κατεύθυνση.Ο νόμος λέει ότι επιλέγει το πολύ μέχρι 2 επιστημονικά πεδία. Δεν είδα πουθενα να λέει ότι πρεπει να διαλέξει υποχρεωτικά το πεδίο της κατεύθυνσής του....
όμως είναι αφού ήταν τόσο καλός στα μαθηματικά και στη φυσική (που κάθε χρόνο γίνεται μακελειό) γιατί να επιλέξει την θεωρητική και όχι κατευθείαν την τεχνολογική ή θετική για να δηλώσει και χωρίς απώλειες μορίων το 4ο και 5ο επιστημονικό πεδίο και να μην έχει και απώλειες μορίων. από ότι φαίνεται επιτρέπεται αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι λογικό.