0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.Μα καλά τι περιμένουν οι αρμόδιοι!!!! Να ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ πρώτα και μέτα να διδάξουμε..αντί ΝΕΟΙ άνθρωποι να διδάξουμε ΝΕΑ παιδιά να βλέπουμε το χρόνο να κυλά εις βάρος μας..και 45αρηδες και 50αρηδες και 55αρηδες να παραμένουν στις θέσεις τους...Με εκτίμηση,Ak
Συγνώμη , αν καταλαβαίνω καλά από το παραπάνω, θεωρείς ότι οι 45ρηδες είναι ...γέροι;;;;Μάλλον είσαι της φιλοσοφίας που καθιέρωσε ο αγαπητός πλην ξεχασμένος πλέον Αρσένης :ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , όταν ρωτήθηκε για το μέλλον των παλαιοτέρων πτυχιούχων.
Noμίζω ότι παρανόησες...Θέλει να πεί ότι δεν πρέπει να περιμένουμε να γεράσουμε για να διοριστούμε και θίγει το ζήτημα των μεγάλων ορίων συνταξιοδότησης...
Οι υποψήφιοι είναι περισσότεροι από τις θέσεις. Το ξέρουμε. Αυτό γίνεται παντού σε μια κοινωνία. Δεν μπορούν να είναι όλοι διευθυντές και κανένας υπάλληλος. Πρέπει να προσπαθήσεις για να κατακτήσεις μια θέση.
Πρώτα απ' όλα σας δουλεύουν.
Και να κάνω μια ακόμα παρατήρηση που δεν θα αρέσει; Όταν βγαίνουν τόσοι πολλοί πτυχιούχοι, κάτι δεν πάει καλά. Είναι σαν να λέμε ότι είμαστε όλοι καλοί. Ε δεν είναι έτσι.
Για μένα η κατάσταση αυτή που αναφέρει η Ak, δεν είναι πλέον πρόβλημα αλλά δεδομένο.
Μην κολλάς σε τέτοιες λεπτομέρειες. Εγώ το γνωρίζω. Απευθύνομαι σ' εσάς, εξ ου και το β' πληθ.
"να αναφέρεις άλλες κοινωνίες που υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα" έγραψες. Ε μη θυμώσεις, αλλά "κοινωνίες που υπάρχει πρόβλημα" δε στέκει. Ή θα πεις "κοινωνίες όπου υπάρχει πρόβλημα" ή "κοινωνίες που υπάρχουν (σκέτο)." Για να είμαστε ακριβείς.
αλλά δεν έχουν όλα τα πτυχία/σχολές την ίδια βαρύτητα, ούτε είναι το άριστα ίσο με το λίαν καλώς (άσχετα αν δεν αποκτήθηκε αξιοκρατικά).
εγώ ήθελα να προβληματιστείτε, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Πρώτα απ' όλα σας δουλεύουν. μας δουλεύουν ακούγεται καλύτεροΜην κολλάς σε τέτοιες λεπτομέρειες. Εγώ το γνωρίζω. Απευθύνομαι σ' εσάς, εξ ου και το β' πληθ.Μας έκριναν αρκετοί καθηγητές για να βγούμε από το Πανεπιστήμιο και αν θεωρούν ότι δεν είμαστε καλοί ας μη μας δώσουν πτυχίο αντί να μας δοκιμάζουν αργότερα με εξετάσεις απαξίωσης τόσων χρόνων σπουδών.Επιπλέον από πού αντλείς τη σιγουριά για την έκφραση και τα ορθογραφικά και πώς μπορείς να κρίνεις το επίπεδο του καθενός;Δεν αντιλέγω, αλλά δεν έχουν όλα τα πτυχία/σχολές την ίδια βαρύτητα, ούτε είναι το άριστα ίσο με το λίαν καλώς (άσχετα αν δεν αποκτήθηκε αξιοκρατικά). Για τα ορθογραφικά: αφού βλέπω τα λάθη μπροστά μου, δεν μπορώ να τα κρίνω; Εσύ δεν καταλαβαίνεις ένα λάθος όταν το βλέπεις; Θες να σου παραθέσω τις περγαμηνές μου για να πειστείς, ή να κάνουμε εδώ μάθημα; Εσύ δεν έχεις τα έχεις προσέξει; Εγώ λυπάμαι, ήλπιζα να είναι υψηλότερο το επίπεδο του κλάδου, μας παίρνει όλους η μπάλα."να αναφέρεις άλλες κοινωνίες που υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα" έγραψες. Ε μη θυμώσεις, αλλά "κοινωνίες που υπάρχει πρόβλημα" δε στέκει. Ή θα πεις "κοινωνίες όπου υπάρχει πρόβλημα" ή "κοινωνίες που υπάρχουν (σκέτο)." Για να είμαστε ακριβείς.Τέλος πάντων, με λάθος άτομο τα βάζεις, εγώ ήθελα να προβληματιστείτε, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Παράθεση από: QUICONQUE στις Απριλίου 17, 2008, 02:19:46 pm"να αναφέρεις άλλες κοινωνίες που υπάρχει τόσο μεγάλο πρόβλημα" έγραψες. Ε μη θυμώσεις, αλλά "κοινωνίες που υπάρχει πρόβλημα" δε στέκει. Ή θα πεις "κοινωνίες όπου υπάρχει πρόβλημα" ή "κοινωνίες που υπάρχουν (σκέτο)." Για να είμαστε ακριβείς. Και για τις αναφορικές προτάσεις, επίσης θα συμφωνήσω με maryk. Αν δεν κάνω λάθος είναι ύλη δευτέρας ή τρίτης γυμνασίου...