0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σαςΜε εκπλήσσει ιδιαίτερα και με απογοητεύει η δυσκολία εξεύρεσης επιβλέποντα για διδακτορική διατριβή. Πριν πολλά χρόνια αποφοίτησα με άριστα και με υποτροφία στο βασικό μου πτυχίο. Δεν έκανα τότε επιπλέον σπουδές, παρότι μου προτάθηκε, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Πρόσφατα ολοκλήρωσα ένα μεταπτυχιακό, αποφοιτώντας ξανά πρώτη με 9,7 (διπλωματική: 10). Παρά την καλή μου ακαδημαϊκή επίδοση, αλλά και συνεργασία μου με το τμήμα και τον επιβλέποντα καθηγητή, αντιμετωπίζω σημαντική δυσκολία σχετικά με το διδακτορικό. Ο καθηγητής μου και άλλοι 2 που έχω απευθυνθεί, τυγχάνει να έχουν ήδη υπό την επίβλεψή τους το μέγιστο αριθμό διδακτορικών (5 νομίζω).
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω να παρουσιάσω δημοσιεύσεις στο βιογραφικό μου, καθώς απείχα για αρκετά χρόνια από το χώρο της έρευνας. Μόνο τις υψηλές επιδόσεις/ διακρίσεις στα πτυχία μου, που ελπίζω κάποια στιγμή να κεντρίσουν το ενδιαφέρον κάποιου. Ελπίζω να μη χρειαστούν 10 χρόνια, διότι ηλικιακά μάλλον θα έχω παραμεγαλώσει. Παρεμπίπτοντος Lucinda, συγχαρητήρια για την υπομονή σου και την επιτυχία σου. Ευχαριστώ για τη συμβουλή (naoh), αλλά και τις ευχές (harac).