zarco1978 και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας. Είμαι καθηγητής γεωπόνος ΠΕ8801. Στην περιοχή που ενδιαφέρομαι να πάρω μετάθεση το ΠΥΣΔΕ έδωσε δύο οργανικά κενά στην ειδικότητά μου και από ένα πλεόνασμα στις ειδικότητες ΠΕ8802 και ΠΕ8803 του ίδιου κλάδου. Με δεδομένο ότι τα κενά δε θα καλυφθούν από κάποιον συνάδελφο της ειδικότητας μου, είναι νόμιμο να πάρουν τις οργανικές αυτές εφόσον θελήσουν κάποιοι συνάδελφοι των άλλων ειδικοτήτων; Το ενδιαφέρον μου είναι προφανές, αφού αν μείνουν τα συγκεκριμένα κενά, έχω βάσιμες ελπίδες για μετάθεση την επόμενη χρονιά. Όποιος μπορεί ας με διαφωτίσει, ζητώ συγνώμη αν το θέμα έχει ήδη απαντηθεί.
Δεν μπορούν να δοθούν τα οργανικά κενά ΠΕ88.01 σε συναδέλφους που ανήκουν στις ειδικότητες ΠΕ88.02 ή ΠΕ88.03.Αυτό είναι προφανές διότι υπάρχουν αρκετά μαθήματα που τα έχουν α΄ ανάθεση μόνο οι ΠΕ88.01.
Σύμφωνα με αυτό το εγγραφο αν έχω υποβάλει θετικη δήλωση υπεραριθμίας πρέπει να πάρω υποχρεωτικά κάποιο κενό της ομάδας μου ή της όμορης ομάδας;;;ή παιρνω μόνο κάποιο από τα κενά που έχω δηλώσει και αν δεν ικανοποιηθεί κάποια προτίμηση μου παραμένω στο σχολείο μου ως οργανικα υπεράριθμος ;Sent from my iPhone using Tapatalk
..lasid.. αν στο σχολειο αυτο εχει ειδικοτητα στη γ ταξη... πχ φυτικης παραγωγης τοτε μονο 2 μαθηματα περισσοτερα εχει ενας 88.01 σε σχεση με τον 88.02... οποτε ναι οι πε88.01 τα εχουν ολα τα μαθηματα τομεα γεωπονιας πρωτη αναθεση αλλα μονο 2 περισσοτερα σε σχεση με τους 88.02....... εκτιμω παρα πολυ οσα αναφερεις στο φορουμ και χαιρομαι να σε διαβαζω αλλα αυτο που εγραψες ειναι μεγαλο φαουλ.... κατι τετοιες μπουρδες λενε οι αιρετοι και τα κανουν σαν τα μουτρα τους... με συγχωρεις