zarco1978, MariaGrahm και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτη τη χρονιά ήμουν σε διαθεση ΠΥΣΔΕ και τώρα ζητάω οριστική τοποθέτηση - πρέπει να υπηρετήσω οργανική εκ νεου αν τοποθετηθώ;
Αφού ήσουν σε διάθεση ΠΥΣΔΕ, η οργανική τοποθέτηση που θα πάρεις φέτος θεωρείται υπηρετημένη.
μπράβο, σφαίρα πάνε ! και άλλα ρεζιλίκια δεν έχουν βγάλει καν χρονοδιάγραμμα , ασχολούνται με τρίχες , μην πω τίποτα πιο βαρύ (ακόμα και το μεγαλύτερο περιφερειακό έβγαλε ανακοίνωση σε μεγάλο βάθος χρόνου, βέβαια, και πολύ λογικά λόγω όγκου εργασιών)
Το γεγονός ότι γίνονται οι διαδικασίες γρἠγορα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι γίνονται και σωστά. Ειδικά στο συγκεκριμένο ΠΥΣΔΕ...
https://www.esos.gr/arthra/72685/syskepsi-tis-politikis-igesias-me-ta-stelehi-ekpaideysis-me-6-themetaΑποφασίζουν για τα πειραματικά;
Μήπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη; Πρέπει να έχω το νου μου; Πήρα μετάθεση σε αυτό το ΠΥΣΔΕ φέτος, θα πρέπει να προσέχω κάτι; Προς το παρόν πάντων όλα κυλάνε βάσει προγράμματος. Ίσως ο καινούργιος διευθυντής του να θέλει να επιδείξει καλή πίστη και ετοιμότητα για να παραμείνει στη θέση αυτή όταν κριθούν οι νέοι διευθυντές. Πάντως η απάντησή σου, με ανησύχησε λίγο
@SKANDALOΝαι, φυσικά... Εξ αλλου δεν ειναι αγνωστο στους χρόνια υπηρετουντες στο συγκεκριμενο ΠΥΣΔΕ. Τι να πρωτο αναφέρω, βασικά... Η λογική στις τοποθετήσεις είναι η ακόλουθη: εξυπηρετούμε ημετέρους με κάθε τρόπο, ακόμη και παράτυπα. Ειδικά σε περιπτώσεις όπου επικαλύπτονται τα αντικείμενα μεταξύ ειδικοτήτων γίνεται το σώσε (ελπίζω να μην έχεις τέτοια ειδικότητα). Πριν κάποια χρόνια, επί Διαμαντοπούλου νομίζω, (με τις υποχρεωτικές αποσπάσεις εκπαιδευτικών που δεν κάλυπταν το ωράριό τους μεταξύ όμορων ΠΥΣΔΕ) ήταν η μόνη ΔΔΕ που έστειλε συνάδελφο σε γειτονικό ΠΥΣΔΕ. Για το τελευταίο, να αναφέρω το εξής: από το ΠΥΣΔΕ Ιωαννινων όπου υπήρχαν 50 συνάδελφοι (με βάση την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ) που έμεναν χωρίς ωράριο, κανένας δεν μετακινήθηκε σε γειτονικά ΠΥΣΔΕ για κάλυψη ωραρίου (με εξαίρεση νομίζω μία συνάδελφο που βολευόταν με την απόσπαση) και ΟΛΟΙ απορροφήθηκαν με απόσπαση στην ΔΔΕ Ιωαννίνων ή στην Περιφέρεια Ηπείρου. Στο ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας ανάγκασαν συνάδελφο να μετακινηθεί στο ΠΥΣΔΕ Άρτας (χωρίς να το θέλει) για κάλυψη ωραρίου ενώ θα μπορούσε είτε να πάρει τις αναθέσεις της ιδίας ειδικότητας (που τις έδωσαν με δεύτερη ανάθεση σε άλλες ειδικότητες) ή θα μπορούσε να αποσπαστεί στη ΔΔΕ. Να σημειώσω ότι την ίδια στιγμή, είχε αποσπαστεί κατά προτεραιότητα στο ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας από το ΠΥΣΔΕ Άρτας συνάδελφος ίδιας ειδικότητας με τη συνάδελφο που μετακίνησαν υποχρεωτικά από Πρέβεζα στο ΠΥΣΔΕ Άρτας. Την αποσπασμένη κατά προτεραιότητα στην Πρέβεζα, εφ όσον δεν κάλυπτε ωράριο σε σχολείο, την τοποθέτησαν μια χαρά στη Διεύθυνση. Προφανώς ή μία εκ των δύο, είχε δόντι κι έτσι έστειλαν αναγκαστικά μία συνάδελφο σε γειτονικό νομό από τον οποίο έφεραν μία άλλη, που ήθελαν να την εξυπηρετήσουν.Αυτό είναι μόνο μία περίπτωση... Έχουνε γίνει πάααρα πολλά εκεί, οπότε ναι, θέλει μεγάλη προσοχή.Ο προηγούμενος διευθυντής εκπαίδευσης που αναπλήρωνε ήτανε τυπικός. Ο τωρινός ήτανε χρόνια συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ εκ των αιρετών. Οπότε, είχε γνώση όλων των παρατυπιών. Αλλά δυστυχώς, δεν έχει να κάνει με την παράταξη, γιατί και ο άλλος αιρετός τα ίδια έκανε. Οπότε, ναι. Θέλει προσοχή.Υ.Γ. παρατυπίες και εξυπηρετήσεις γίνονται σε ΟΛΑ τα ΠΥΣΔΕ, αλλά στο συγκεκριμένο, το είχαν παρακάνει. Είναι και μικρός νομός και μαθαίνονται πιο εύκολα.
Ωωωωωωωω, λυπάμαι για την ταλαιπωρία ειλικρινά!!! Είμαι φιλόλογος και δεν έχω θέμα επικάλυψης αντικειμένων. Ευχαριστώ που μου τα ανέφερες. Ενδεχομένως όπως ειπώθηκε και προηγουμένως αυτά να γίνονται εν κρυπτω και παραβυστω και σε άλλα πυσδε και και να γίνονται αντιληπτά μόνο από τους ενδιαφερόμενους. Προς το παρόν πάντως υπάρχει μια τυπικότητα στην εξέλιξη των πραγμάτων και ακολουθείται το προαναγγελθεν χρονοδιάγραμμα. Το άλλο Σάββατο θα έχουμε τοποθετηθεί όλοι.
Το μάθημα της ιστορίας συχνά ανατίθεται στους ξενόγλωσσους, πάντως. Οπότε, έχε το κατά νου και αυτό.