0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφοι καλή επιτυχία σε όλους!Δύο ερωτήσεις να κάνω:α)τα σχολεία που δίνουν δίπλα μόρια για τους μόνιμους είναι τα ίδια όπως κ των αναπληρωτών ? Δλδ όσα ειναι κατηγορία Ι και πάνω?β) ως αναπληρώτρια υπηρέτησα σε δημοτικά ,γυμνάσια κ λύκεια ( με το πρώτο μου πτυχίο ) .Σε περίπτωση διορισμού μου με το β πτυχίο μου(νηπιαγωγός) να υποθέσω πως τα μόρια των σχολείων αυτών ανάγονται με κάποιο τρόπο σε μόρια των αντίστοιχων νηπιαγωγείων?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!Ναι ,ως ΠΕ06 δίδαξα στη
Αν κάποιος πάρει οργανική ως ειδική κατηγορία λόγω ασθένειας και στο σχολείο που πάει δεν συμπληρώνει ωράριο τότε πάει για συμπληρωση ωραρίου σε άλλο σχολείο ή επειδή είναι ειδική κατηγορία πάει ο αμέσως νεότερος τοποθετηθείς;Sent from my iPhone using Tapatalk
οι με θητεία που έχασαν οργανικές φέτος θα είναι κατ' απόλυτη προτεραιότητα, αν επιθυμούν (και μάλιστα ορισμένοι σε άλλο περιφερειακό από το της απωλεσθείσης οργανικής ! )
Τότε, αν καταλαβαίνω καλά, η αύξηση του αριθμού των πειραματικών και πρότυπων σχολείων μειώνει τις οργανικές! Γιατί όσοι θα υπηρετούν σε αυτά τα σχολεία θα έχουν οργανική σε άλλο σχολείο και σε αυτό το άλλο σχολείο επειδή θα λείπουν θα βγαίνει λειτουργικό και όχι οργανικό κενό. Δηλαδή η δημιουργία πρότυπων και πειραματικών σχολείων δημιουργεί λειτουργικά κενά στη θέση παλαιών οργανικών κενών αφού το σχολείο πριν γίνει πρότυπο έδινε οργανικές και τώρα δεν δίνει. Ωραίο κολπάκι σκέφτηκαν. Σε βάθος χρόνου θα κάνουν τα μισά σχολεία πειραματικά και πρότυπα κι έτσι οι μισές θέσεις θα καλύπτονται από μόνιμους και άλλες μισές από αναπληρωτές. Αν καταλαβαίνω καλά βέβαια.