Έσπερος, jimpan και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Lasid και anti ,το έχω γράψει πολλές φορές ότι αυτό που έγινε με τους νεοδιοριστους δεν είναι κάτι εξαιρετικό που ίσχυσε κατ' εξαίρεση για τους νεοδιόριστους. Είναι αυτό που ισχύει για όλους : ότι όταν κάποιος υπηρετήσει μια χρονιά στη διάθεση κάποιου ΠΥΣΔΕ,όταν στη συνέχεια πάρει οργανική δεν οφείλει να την υπηρετήσει γιατί θεωρείται ότι έχει υπηρετηθεί.
εσυ να δεις τι βραχυκυκλωμα μου εφτιαξες τωρα..με εκαψες. Θα προσπαθησω να συνελθω και να σκεφτω να σου απαντησω. Παντως τα λεει ολα για τους νεοδιοριστους η εκυκλιος των μεταθεσεων, αλλα επειδη δεν εχω ασχοληθει με τα ζητηματα των νεοδιοριστων ειδικοτερα , καλυτερα να σου απαντησουν αλλοι συναδελφοι που υπηρξαν νεοδιοριστοι προσφατα οπως πχ ο trust . Nomizv θα σοθυ δωσουν ακριβεστερη απαντηση
Απλά εγώ νεοδιόριστος ήμουν το 2017
Και με αυτόν που ήρθε με μετάθεση;
Προφανώς στο μυαλό όλων είσαι ένας νεαρός - νεοδιόριστος!
Έχω χάσει επεισόδια. Γίνονταν διορισμοί κ τότε λοιπον
1η φουρνιά επιλαχόντων του ΑΣΕΠ 2008. Χρωστούμενοι διορισμοί από τον ΑΣΕΠ του 2008 (διοριστέοι γραπτού ΑΣΕΠ). Αρνήθηκαν κάποιοι διοριστέοι και φώναξαν τους επόμενους. Ακολούθησαν άλλες 2 σειρές επιλαχόντων (συνολικά 3) κι η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2018. Μέχρι τότε και να ήθελε ο οποιοσδήποτε να κάνει νέους διορισμούς, δεν είχε το δικαίωμα. Πώς λέμε ότι δε μπορεί να διορίσει σε περιοχή που δεν έχει δώσει μετάθεση; Κάτι αντίστοιχο. Αν δεν έχεις ολοκληρώσει τους διορισμούς του προηγούμενου ΑΣΕΠ, δε μπορείς να κάνεις νέο.
δηλ οι διορισμοι αυτοι δεν ηταν συνέπεια δικαστικής απόφασης, καλά το λεω?
Γεια σας συνάδελφοι!Είμαι νεοδιόριστος που παρουσιάστηκα το 2022 και αναμένω για οριστική τοποθέτηση. Επειδή όπως βλέπω τα πράγματα πιστεύω πως δεν θα επιτύχω στις πρώτες μου επιλογές, σκέφτομαι το ενδεχόμενο της απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ. (Γενικά δεν με ενδιαφέρει να βγω εκτός ΠΥΣΔΕ)Οι συνάδελφοι στο σχολείο όμως μου λένε ότι αν πάρω απόσπαση μετά δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση για βελτίωση. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιο σχετικό νόμο ή εγκύκλιο;Επίσης ξέρει κανείς αν θα δοθούν φέτος οργανικά κενά σε Πρότυπα ΕΠΑΛ που ιδρύθηκαν το 2022; Κάποια στιγμή θα σταματήσουν να δίνονται ή έχω καταλάβει λάθος;