Έσπερος, jimpan και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστώ, ήμουν σχεδόν σίγουρος για το αλαλουμ στην ελληνική πραγματικότητα
Και στα τρία ΠΥΣΔΕ που παράθεσες κενό δε δίνεται αν δεν πληρείται η πρώτη ρήτρα της αθροιστικής παρουσίας -12 ωρών ενιαία στους ΠΕ04. Η ενιαία αντιμετώπιση (δηλαδή άθροισμα ωρών τεσσάρων διαφορετικών ειδικοτήτων) αποτελεί προϋπόθεση για να βγει κενό.
Για την οριστική τοποθέτηση ενός ΠΕ04 απαιτείται δωδεκάωρο (αθροιστικά) κενό στο σχολείο. Η οριστική τοποθέτηση θα γίνει στην επί μέρους ειδικότητα ΠΕ04 (01 ή 02 ή 04 ή 05) με τις περισσότερες ελλειμματικές ώρες. Αυτά αναφέρονται στις εγκυκλίους Παπαθεοδώρου προ δωδεκαετίας.
Απ αυτη σου την αναρτηση καταλαβα οτι αναφερεσαι στη
Για την οριστική τοποθέτηση (κακώς κάκιστα λέγεται οργανική, δεν είναι οργανική) ενός ΠΕ04 απαιτείται δωδεκάωρο (αθροιστικά) κενό στο σχολείο
Για την οριστική τοποθέτηση ενός ΠΕ04 απαιτείται δωδεκάωρο (αθροιστικά) κενό στο σχολείο
Για την οριστική τοποθέτησηενός ΠΕ04 απαιτείται δωδεκάωρο (αθροιστικά) κενό στο σχολείο
Η ενιαία αντιμετώπιση (δηλαδή άθροισμα ωρών τεσσάρων διαφορετικών ειδικοτήτων) αποτελεί προϋπόθεση για να βγει κενό.
ΥΓ: Στο 9ο γυμνάσιο Αθήνας το -12 που δίδεται είν' τ' αθροιστικό κενό. Όλες οι ώρες σ' αυτήν τη στήλη είν' αθροιστικές. Πρόσεξε τον τίτλο της στήλης "Συν. Ωρ.". Αν το Συν. Ωρ. δεν ήταν -12, αλλά -11 πες, τότε δε θα εμφάνιζε οργανικό κενό και δε θα 'παιρνε γεωλόγος τίποτα (κι ας είχε -12 ώρες έλλειμμα).
Σε κανένα, μα σε κανένα όμως, απ' τα παραδείγματα π' αναφέρεις δε δίδεται οργανικό κενό αν δεν καλύπτεται το -12 αθροιστικά. Η συνθήκη ενιαίας αντιμετώπισης είν' αναγκαία συνθήκη παντού και πάντα.
Αυτη η συνθηκη δεν προκυπτει απο καμία νομοθεσια και ειμαι 1000% βεβαιος.Απλως ελλειψει ολοκληρωμενης αντιμετωπισης του ζητηματος των πε04 απο την υφιστάμενη νομοθεσια, το καθε πυσδε λειτουργει απο λιγο εως πολυ διασταλτικά προκειμενου να εξασφαλισει το ευρυθμο της λειτουργιας των σχολειων αρμοδιότητάς του.Πιο συγεκριμενα, μεταξυ της 111364/Ε2 [και των διατάξεων της παρ. 18 του άρθρου 36 του Ν. 4186/2013], που αφορα την κριση των υπεραριθμων ΠΕ04, και των εγκυκλίων 84582 και 60818, που αναφερονται στη
ΠΥΣΔΕ Α αθηνας: Οχι δεν ειναι αυτη η προυποθεση! δεν κοιταξαμε αυτη την προυποθεση στο 9ο γυμνασιο αθηνας οπου εκει βρηκαμε ενα μοναδικο -12 στο πε04.05 και αμεσως το καταγραψαμε ως οργανικο κενο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.