zarco1978, MariaGrahm και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέτος θα ξέρουν τα κενά που θα προκύψουν από συνταξιοδοτήσεις από τις 30 Απριλίου. Θα τα δώσουν για οριστική τοποθέτηση αυτό το καλοκαίρι ( μαζί με τα κενά των περσινών συνταξιοδοτήσεων ) ;
Νομίζω πως όχι - εκτός και υπάρξει διευκρινιστική για αυτό. Η γνώμη μου στηρίζεται στην ήδη υπάρχουσα ρύθμιση που αναφέρει πως ναι μεν οι αιτήσεις συνταξιοδότησης γίνονται τον Απρίλιο αλλά οι αιτούντες παραμένουν στην - και προσφέρουν - υπηρεσία ως το τέλος του διδακτικού έτους ( 30/06 δηλαδή). Δεδομένου ότι οι οργανικές τοποθετήσεις γίνονται - με βάση τα ισχύοντα- μέσα στον Ιούνιο αυτές οι θέσεις επίσημα δεν έχουν κενωθεί ώστε να δοθούν ως κενά προς πλήρωση....απ την άλλη βέβαια όλα όσα ξέραμε για υπηρεσιακές μεταβολές έχουν πάει στον κάλαθο των αχρήστων οπότε....ποτέ δεν ξέρεις.
"Πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα στο υπουργείο παιδείας η περιβόητη "σύσκεψη" στην οποία συζητήθηκε και το θέμα των μεταθέσεων.Θα γίνουν λένε οι μεταθέσεις,αλλά με άλλο τρόπο...από σχολείο σε σχολείο.Μάλιστα οι παράγοντες του υπουργείου είναι υπεραισιόδοξοι ότι ο χρόνος φτάνει και περισσεύει.Οι άνθρωποι είναι εντελώς άσχετοι και δεν γνωρίζουν τις διαδικασίες."Aπό fb Μπράτη.
Πρίν απο λίγες ημέρες διορίστηκα. Οταν παρουσιάστηκα μου είπαν οτι δεν υπάρχει κενό και θα είμαι υπεράριθμος και θα είμαι στις λίστες για υποχρεωτική μετάθεση. Ισχύει και για μενα αυτό το σενάριο ή επειδή είμαι νεοδιόριστος ισχύει κάτι άλλο;