jimpan και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας υποθέσουμε πως μια περιφέρεια έχει μόνο 3 πυσδε ( υπόθεση εργασίας για ευκολία ). Το Α έχει πλεόνασμα 3 , το
θα δώσουν κάθε κενό προς οριστική τοποθέτηση. Δηλαδή και από 5 ώρες να έχουν 3 γειτονικά σχολεία θα δημιουργηθεί κενό για οριστική τοποθέτηση. Όλα τα κενά των συνταξιοδοτήσεων ( φετινά και περσινά ) επίσης για οριστική τοποθέτηση. Και κάπως έτσι θα προσπαθήσει να δώσει οριστική τοποθέτηση σε όλους ( ή σχεδόν όλους ).
Εγώ πάντως βλέπω να έχουν συσχέτιση πολλά θέματα. Έως 30 Απριλίου αιτήσεις συνταξιοδότησης , έως 15 Ιουνίου κενά πλεονάσματα υποχρεωτικών μεταθέσεων , οριστική τοποθέτηση σε όλους , μεταθέσεις από σχολείο σε σχολείο. Θα δώσουν όλες τις κενές ώρες σε κάθε σχολείο για οριστική τοποθέτηση ( έστω και αν είναι απο 5 ώρες σε 3 σχολεία , έστω αν είναι λειτουργικά κενά με την μέχρι τώρα πρακτική ) . Θα κάνουν οριστικές τοποθετήσεις και μετά μεταθέσεις ( εθελοντικές , υποχρεωτικές ) . Σκέψεις με βάση τα κομμάτια του παζλ που έχω ως τώρα κάνω. Δεν έχω πληροφόρηση.
Φέτος θα ξέρουν τα κενά που θα προκύψουν από συνταξιοδοτήσεις από τις 30 Απριλίου. Θα τα δώσουν για οριστική τοποθέτηση αυτό το καλοκαίρι ( μαζί με τα κενά των περσινών συνταξιοδοτήσεων ) ;