georgen και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή σε εμάς τους ΠΕ04 υπάρχει μπέρδεμα μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στα εξής:Στο νομό μου είμαι μόνο εγώ στη διάθεση (χημικός) και υπάρχουν μόνο κενά φυσικών και βιολόγων (αρκετά). Εγώ θα παραμείνω στη διάθεση ή θα τοποθετηθώ σε κάποιο από αυτά υποχρεωτικά; Συνάδελφος φυσικός (με οργανική σε άλλη πόλη) που ζήτησε βελτίωση μπορεί μπορεί να διεκδικήσει το κενό του βιολόγου στην πόλη κατοικίας του;
Όχι δε μπορεί ουτε αυτός ουτε εσύ να πάρεις οργανική αλλης ειδικότητας. Και αν γίνει αυτό θα γίνει παράτυπα με μαγείρεμα. Με το νομο μπορεί να γίνει αυτό μονο ως άρση υπεράριθμιας, δηλαδή δε συμπληρώνει το 12ωρο φυσικής, βγαινεις υπεράριθμος και ειτε μένεις στο σχολειο που είσαι και καλύπτει με β ανάθεση στην ομάδα σχολείων ειτε παίρνεις οργανική οποίας ειδικότητας είναι διαθεσιμη σε αλλη ομάδα σχολείων ( υπο προϋποθέσεις το τελευταιο)
Μια ερώτηση για τους πε04. Γυμνάσιο έχει 14 ώρες κενό γεωγραφίας και 16 ώρες κενό βιολογίας. Τι οργανική θα βγει;
Με βάση αυτο που κατάλαβες...... Φυσικού!Η εγκυκλιος που παρά θέτεις ορίζει αυτό που ειπε ο giokspy. Αν δοθεί οργανική σε αλλη ειδικότητα ειναι λάθος. Αν δεν εχει κενό στην σωστη ειδικότητά, καλύπτει λειτουργικό κενό.
Αν δεν το ζητήσει κάποιος άλλος πε04, ακόμα και αν εσύ δεν κάνεις αίτηση, θα πάρεις οργανική υποχρεωτικά. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε εμάς πέρισυ.
Έτσι γίνεται πάντα!
Οι πε4 μαλώνουν για τα κενά , οι πε2 μαλώνουν για τις αναθέσεις , η καλύτερη ειδικότητα μακράν είναι η δικιά μας τελικά.
Με βάση ποιό νόμο?