0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οργανικό κενό σε σχολείο = τουλάχιστον 12 ώρες α ανάθεσης στο σχολείο και όχι σε ομάδα σχολείων,το 12ωρο (11ωρο με το το παλιό ωράριο) ορίζεται ως μέτρο οργανικότητας σχολικής μονάδας με εγκύκλιο και όχι με κάποιο νόμοπχ (περσινή)http://www.ipaideia.gr/o-k-papatheodorou-prolave-na-rithmisei-kai-tous-iperarithmous-prin-apoxorisei.htmlΆρα σύμφωνα με τα παραπάνω η απάντηση είναι όχι.
Ευχαριστώ πολύ silkcut!
Υπάρχει το παραθυράκι του project που είναι Α ανάθεσης για όλους τους εκπαιδευτικούς (πλήν ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.ΧΧ πέρσι)
Νομίζω δεν έχεις καταλάβει το ερώτημα της συναδέλφου, αφορούσε αποκλειστικά το μέτρο σε ώρες της οργανικότητας για να ανοίξει οργανικό κενό σε ένα σχολείο, δεν μιλάμε εδώ για οργανικά κενά μεταθέσεων στα οποία εσύ απάντησες αρχικά με την παράθεση σου, ας μην μπερδευόμαστε χωρίς λόγο, και ναι υπήρξε οδηγία για τα project στον υπολογισμό κενών/πλεονασμάτων για οργανικά κενά τοποθετήσεων σε σχολικές μονάδες.
Δεν ξέρω αν έγιναν ενστάσεις, πάντως τροποποίηση τοποθετήσεων δεν υπήρξε μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής ενστάσεων.
Αν είχαν γίνει ενστάσεις , δεν θα υπήρχε ανακοίνωση του ΠΥΣΔΕ ότι δεν έγινε δεκτή η ένσταση του τάδε ; Εκτός και αν δεν κάνει τον κόπο να ανακοινώνει τέτοια πράγματα το πυσδε σας.
Όμορφα ΠΥΣΔΕ ηθικά, αγγελικά πλασμένα!
κι όμως ο αιρετός μου είπε ότι με απόφαση ΠΥΣΔΕ γίνεται να ανοιξει οργανικό κενό με 12 σε δυο κοντινά σχολεία, επειδή λέει είναι απόφαση ΠΥΣΔΕ. Που αναφέρεται αυτό;