Lino και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έστω ότι μετά τη διαδικασία τοποθετήσεων έχουν μείνει κάποια επιπλέον οργανικά κενά και η δ/νση ζηταει να κάνουν αιτήσεις για να καλυφθουν τα κενά. Έστω ότι εγώ είχα ζητήσει βελτίωση, αλλά δεν πήρα και παραμένω στην οργανική μου αλλά υπάρχει ένα κενό σε ένα σχολείο που δεν είχα ζητήσει εξαρχής αλλά τώρα με τη νέα διαδικασία θα ήθελα νατο δηλώσω.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: Κάποιοι συνάδελφοι ίδιας ειδικότητας έχουν τοποθετηθεί με τις αρχικές αιτήσεις και τοποθετούμαι στη συνέχεια και εγώ (λίγες μέρες μετα). Στη συμπλήρωση ωραρίου ποιος προηγείται; Αυτός που πήρε την οργανική με την αρχική διαδικασία ή αυτός που έχει τα περισσότερα μόρια δεδομένου ότι η τοποθέτηση έγινε την ίδια χρονιά αν και με λίγες μέρες διαφορά;
Έστω ότι μετά τη διαδικασία τοποθετήσεων έχουν μείνει κάποια επιπλέον οργανικά κενά και η δ/νση ζηταει να κάνουν αιτήσεις για να καλυφθουν τα κενά. Έστω ότι εγώ είχα ζητήσει βελτίωση, αλλά δεν πήρα και παραμένω στην οργανική μου αλλά υπάρχει ένα κενό σε ένα σχολείο που δεν είχα ζητήσει εξαρχής αλλά τώρα με τη νέα διαδικασία θα ήθελα νατο δηλώσω. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Κάποιοι συνάδελφοι ίδιας ειδικότητας έχουν τοποθετηθεί με τις αρχικές αιτήσεις και τοποθετούμαι στη συνέχεια και εγώ (λίγες μέρες μετα). Στη συμπλήρωση ωραρίου ποιος προηγείται; Αυτός που πήρε την οργανική με την αρχική διαδικασία ή αυτός που έχει τα περισσότερα μόρια δεδομένου ότι η τοποθέτηση έγινε την ίδια χρονιά αν και με λίγες μέρες διαφορά;
Δε μπορείς να το δηλώσεις, στα εναπομείναντα οργανικά κενά (β φάση τοποθετήσεων σε οργανικά κενά) δηλώνουν μόνο οι αιτούντες οριστική τοποθέτηση (διάθεση ΠΥΣΔΕ, μετατεθέντες, επανελθόντες από το εξωτερικό) και όχι οι αιτούντες βελτίωση, σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 11 του Π.Δ.50/1996.Άρα εσύ δε μπορείς να τοποθετηθείς, οπότε το ερώτημά σου δεν έχει νόημα για την περίπτωση σου.
Το θέμα είναι ότι όταν εμφανίζουν τον πίνακα με τα κενά, λένε ότι τα κενά είναι τα τάδε και ανάμεσα σ΄αυτά βάζουν και τα κενά από βελτίωση.Δηλαδή, θα ανοίξει κενό ΑΝ ο καθηγητής που το έχει, καταφέρει να φύγει με βελτίωση,αν ο καθηγητής που το έχει φύγει, αλλά δεν αφήνει πίσω του οργανικό κενό,τότε γιατί μας το δίνουν να το δηλώσουμε;
και στη δική μας περιοχή εγινε το ίδιο.οργανικό κενο του κλάδου ΠΕ04 το άφησαν κενο,δεν υπήρχε η συγκεκριμένη ειδικότητα να το παρει και εγω που το ειχα δηλώσει έμεινα στη διάθεση..παω για ένσταση;
Καμια αποψη για τη δικη μου περιπτωση;
Αυτό θα ζητήσεις να μάθεις μεταξύ άλλων στην ένστασή σου ,ελπίζω να μη σου πουν ότι είπαν φέτος στο δικό μας (ότι η νομοθεσία είναι ασαφής.... ).
Η νομοθεσία δεν ξέρω αν είναι ασαφής, οι οδηγίες του ΠΥΣΔΕ ήταν σαφέστατες
Η νομοθεσία δεν ξέρω αν είναι ασαφής, οι οδηγίες του ΠΥΣΔΕ ήταν σαφέστατες @guestteacher μόνο ένας ζήταγε βελτίωσηΑν ήταν έτσι ρε παιδιά και με δεδομένο το πλαφόν των 20 σχολείων, τότε μας δουλεύουν εμφανίζοντας πλασματικά κενά με σκοπό να την πατήσουμε!Εκτός κι αν φταίει η ζέστη μόνο!!!