irini123 και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και στη δική μας περιοχή εγινε το ίδιο.οργανικό κενο του κλάδου ΠΕ04 το άφησαν κενο,δεν υπήρχε η συγκεκριμένη ειδικότητα να το παρει και εγω που το ειχα δηλώσει έμεινα στη διάθεση..παω για ένσταση;
όχι (χοντρό να γίνει κάτι τέτοιο, κάτι τέτοιο δεν αποδεικνύεται βέβαια σε καμία περίπτωση ακόμα και αν έχει γίνει), πολλές φορές γίνονται λάθη στα μόρια (δεν λαμβάνουν υπόψη μόρια εντοπιότητας συνυπηρέτησης που πρέπει να προστίθενται στα υπόλοιπα σταθερά μόρια μόνο για τα σχολεία των αντίστοιχων δήμων), διορθώνοντας αυτά τα λάθη δημιουργούνται και καραμπόλες στις τοποθετήσεις και συνήθως ο/οι τελευταίος/οι μένουν μπουκάλα (στη διάθεση) .
μπορεί ένας να ζήταγε βελτιωση - και αυτός να φαινόταν στην κατάσταση μορίων - αλλά στο ίδιο σχολείο να είχε χαρακτηρισθεί υπεράριθμος κάποιος άλλος. Οι υπεράριθμοι χαρακτηρίζονται ονομαστικά και όχι αφηρημένα - πχ ένας φιλόλογος στο γυμνάσιο Άνω Ραχουλας..... επομένως αν αυτός που πήρε βελτίωση εφυγε τότε παύει να υφίσταται η υπεραριθμία του άλλου - που δεν φαινόταν στους πίνακες.
Μήπως έχει εύκαιρη κανείς την νομοθεσία;
Όχι bitch μου, στο σχολείο δεν εμφανιζόταν υπεραριθμία καθόλου!Χιλιοτσεκαρισμένο.Το έγραψα και πιο πάνω, αλλά το νήμα τρέχει γρήγορα σήμερα και πού να τα δεις όλα!
από πού τσέκαρες τις υπεραριθμίες του συγκεκριμένου σχολείου; Διότι αν υπηρχε υπεραριθμία και ο καθηγητής επέλεξε να παραμείνει ων υπεράριθμος προφανώς δε θα φαινόταν κάπου...
Αυτό που λες δεν ισχύει,η υπεραριθμία στην ειδικότητα φαίνεται οπωσδήποτε όταν ανακοινώνεται ο πίνακας κενών/πλεονασμάτων και βάσει αυτού του πίνακα χαρακτηρίζονται κατόπιν ονομαστικά οι υπεράριθμοι,αν υπήρχε υπεραριθμία στην ειδικότητα χ στο σχολείο ψ ( πλεόνασμα τουλάχιστον 12 ωρών στην α ανάθεση) αυτό θα φαινόταν ως 1Π (πλεόνασμα) ή ως +ω ώρες όταν βγήκε ο πίνακας κενών / πλεονασμάτων, αν το πλεόνασμα ήταν <12 ωρών θα συνέβαινε αυτό, και σε αυτή την περίπτωση δεν το λέμε υπεραριθμία με την κλασική έννοια του όρου:http://www.pde.gr/index.php?topic=575.msg806468#msg806468
Να κάνω άλλη μία ερώτηση. Για τα λειτουργικά κενά το Σεπτέμβρη προτεραιότητα έχουν όσοι έχουν χαρακτηριστεί ονομαστικά υπεράριθμοι στις οργανικές τους ή όσοι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ χωρίς οργανική; Και δεύτερον, αν εγώ ως οργανικά υπεράριθμος τοποθετηθώ σε ένα σχολείο με πχ 10 μόρια και στη συνέχεια γίνει τροποποίηση της τοποθέτησής μου παίρνω για όλη τη χρονια τα 10 μόρια; Ή γίνεται με βάση το ωρολόγιο πρόγραμμα των 5 ημερών όπως στους αποσπασμένους από άλλο ΠΥΣΔΕ;
Να κάνω άλλη μία ερώτηση. Για τα λειτουργικά κενά το Σεπτέμβρη προτεραιότητα έχουν όσοι έχουν χαρακτηριστεί ονομαστικά υπεράριθμοι στις οργανικές τους ή όσοι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ χωρίς οργανική;
Και δεύτερον, αν εγώ ως οργανικά υπεράριθμος τοποθετηθώ σε ένα σχολείο με πχ 10 μόρια και στη συνέχεια γίνει τροποποίηση της τοποθέτησής μου παίρνω για όλη τη χρονια τα 10 μόρια; Ή γίνεται με βάση το ωρολόγιο πρόγραμμα των 5 ημερών όπως στους αποσπασμένους από άλλο ΠΥΣΔΕ;
Δεν ξέρω τι να απαντήσω σ΄αυτό που ρωτάς.Πάντως και στο δικό μας ΠΥΣΔΕ όσα κενά ΠΕ04 έμειναν μετά τις οριστικές, χαρακτηρίστηκαν "εναπομείναντα" και θα δοθούν λέει τώρα σε όλους ανεξαρτήτως ειδικότητας, (υποθέτω) με σειρά μορίων.Όπως μου είπαν κι εμένα οι συνάδελφοι, κάνε μια ένσταση, δεν κοστίζει!
Θα γίνει κ τρίτη φάση τοποθετήσεων ειδικά για τους ΠΕ04 κ Θα τοποθετηθούν ανεξαρτήτως ειδικότητας οι ΠΕ04 στα κενά.