PANAS, Goat και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μετά τις μεταθέσεις τι έχει σειρά ; Δια βίου υπεράριθμος .....
Οχι σου λένε που έχει
Παιδια τα φωτα σας....Πηρα μεταθεση και αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι ενα μακρινο σχολειο...Οι επιλογες προτιμησης ειναι 20, τα οργανικα κενα 15 (εκ των οποιων και αυτο) και οι αιτουντες βελτιωσης θεσης 50 αρα θα προκυψουν και αλλα κενα με τις καραμπολες....Αν δεν το δηλωσω καθολου το σχολειο, και το δηλωσει καποιος με ψηλοτερα μορια απο εμενα εστω ως 20η επιλογη.... το παιρνει αυτος?
Οι επιλογές μπορούν να είναι και πάνω από 20, μου είχε πέρυσι ένας αιρετός. Δηλαδή, μου είπε ότι, αν πχ εσύ βάλεις 25, είναι υποχρεωμένοι από την υπηρεσία να δεχθούν την αίτησή σου. Αυτό που ρωτάς θα ήθελα να το ξέρω και εγώ. Όπως επίσης αν δεν είναι ένα το σχολείο που δε θες, αλλά πολλά, αυτά θα δοθούν ντε και καλά στους τελευταίους; Και κάτι άλλο. Από αυτούς που μετατέθηκαν αφαιρούνται τα 2 μόρια της 1ης προτίμησης, σωστά; Δηλαδή, αν ένας από μετάθεση είχε 100 τώρα έχει 98, ενώ αυτός που ζητάει βελτίωση και έχει 100, εξακολουθεί να έχει 100 στη συνεξέταση;
Όχι απαραίτητα, γιατί μπορεί να τοποθετηθεί αυτός π.χ. στην 10η επιλογή του, επομένως δεν έχει σημασία τι δήλωσε από την 11η επιλογή και μετά.