0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: goodman στις Μαΐου 20, 2008, 07:41:28 pmΜπορει καποιος να μου πει: την 2η σελιδα, ποιος πρεπει -ποιος χρειαζεται να την συμπληρωσει?Την πρωτη σελιδα, κατω στον πινακα αναπληρωτων, δηλωνει περιοχες οποιος θελει να παει για αναπληρωτης.Πισω, ο πρωτος πινακας λεει για ωρομισθιους. Ποιος δηλωνει εκει?Εγω νομιζω οτι ωρομιθιοι=καθηγητες ΠΔΣ.Υπαρχει μηπως και ωρομισθιοι=αναπληρωτες?Αναπληρωτες δεν εχουν φουλ ωραριο? Η ωρομισθια που κολαει?Στην πίσω σελίδα θα δηλώσεις περιφέρεια για ωρομίσθιος.Δεν έχει σχέση με την ΠΔΣ.Εκει θα κάνεις άλλη αίτησηΟ ωρομίσθιος εργάζεται το πολύ 11 /εβδομάδα ώρες και αμοίβεται 7,7 την ώρα ενω ο αναπληρωτής θα πάρει περίπου 1200 ευρώπουλα για 21/εβδομάδα και άλλα πολλά .Αν σε καλύπτω μέινε σε αυτό. προς το παρόνΚανε την δήλωση σου και καλή επιτυχία
Μπορει καποιος να μου πει: την 2η σελιδα, ποιος πρεπει -ποιος χρειαζεται να την συμπληρωσει?Την πρωτη σελιδα, κατω στον πινακα αναπληρωτων, δηλωνει περιοχες οποιος θελει να παει για αναπληρωτης.Πισω, ο πρωτος πινακας λεει για ωρομισθιους. Ποιος δηλωνει εκει?Εγω νομιζω οτι ωρομιθιοι=καθηγητες ΠΔΣ.Υπαρχει μηπως και ωρομισθιοι=αναπληρωτες?Αναπληρωτες δεν εχουν φουλ ωραριο? Η ωρομισθια που κολαει?
τι προβλημα να υπαρχει με την ταυτοτητα;θα σε ρωτησει ο υπαλληλος αν εχει αλλαξει καποιο στοιχειο και εσυ θα πεις οτι αλλαξες ταυτοτητα...απλο!μη ανησυχεις τοσο πολυ!
Καλά ρε.............θα μας τρελάνουν τελείως............(τα έχω και φορτωμένα από ικα,μικα,σικα..........)Το κάθε γραφείο βγάζει ότι ανακοίνωση γουστάρει?Παιδιά..........οι αιτήσεις είναι γραμμένες σε απλά ελληνικά,όταν λέμε ναι,δέχομαι να πάω να πάω σε όποια περιοχή με καλέσουν,εννοούμε ότι άμα με πάρουν από την Άνω Κολοπετινίτσα,θα πάω και αν δεν πάω θα υποστώ τις κυρώσεις.Θεωρούμαστε και μορφωμένοι τρομάρα μας.
Δε μου λες κοπέλα μου.............εγώ θαρείς ότι είμαι συνταξιούχος?Φιλόλογος δεν είμαι,σπουδαίος επιστήμονας και βέβαια δεν είμαι,αλλά στοιχειώδη λογική έχω και αυτό που διαβάζω σε μια αίτηση το σκέφτομαι,το επεξεργάζομαι.Τροποποίηση έκανα,αλλά για άλλο λόγο.............μπορείς να το τσεκάρεις.Το μήνυμα στο οποίο αναφέρεσαι βρίσκεται στη σελίδα 21,αυτό που έχεις παραθέσει είναι στην 22 μιλάμε για διαφορετικά μηνύματα.
Εχει σημασία και αυτόΑν βγουν κενά δίνονται στους ωρομίσθιους κατά σειρά και με την σειρά που τα δήλωσανΕστω οτι δήλωσα εγω Α Αρκαδία,,