0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ώρες-ώρες το καταντάμε αηδία το πράγμα!!! Έχουμε καταναλώσει 2 σελίδες σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.... Το φόρουμ είναι για να αλληλο-ενημερωνόμαστε....
Εκτός βέβαια αν ισχύσουν αυτά που ακούγονται ότι του χρόνου θα έχουμε την μεγάλη εκπληξη και θα πάρουν τόσους πολλούς.
Παράθεση από: Αγάπη στις Μαΐου 20, 2008, 08:55:05 pmΔε μου λες κοπέλα μου.............εγώ θαρείς ότι είμαι συνταξιούχος?Φιλόλογος δεν είμαι,σπουδαίος επιστήμονας και βέβαια δεν είμαι,αλλά στοιχειώδη λογική έχω και αυτό που διαβάζω σε μια αίτηση το σκέφτομαι,το επεξεργάζομαι.Τροποποίηση έκανα,αλλά για άλλο λόγο.............μπορείς να το τσεκάρεις.Το μήνυμα στο οποίο αναφέρεσαι βρίσκεται στη σελίδα 21,αυτό που έχεις παραθέσει είναι στην 22 μιλάμε για διαφορετικά μηνύματα.Το ότι δεν είσαι φιλόλογος το κατάλαβα και από το πώς έγραψες το θαρείς ( θέλει 2 ρ)Τεσπα! Δεν είμαι εδώ για να αναλώνομαι σε αντιπαραθέσεις ! Καλή συνέχεια!
Δε μου λες κοπέλα μου.............εγώ θαρείς ότι είμαι συνταξιούχος?Φιλόλογος δεν είμαι,σπουδαίος επιστήμονας και βέβαια δεν είμαι,αλλά στοιχειώδη λογική έχω και αυτό που διαβάζω σε μια αίτηση το σκέφτομαι,το επεξεργάζομαι.Τροποποίηση έκανα,αλλά για άλλο λόγο.............μπορείς να το τσεκάρεις.Το μήνυμα στο οποίο αναφέρεσαι βρίσκεται στη σελίδα 21,αυτό που έχεις παραθέσει είναι στην 22 μιλάμε για διαφορετικά μηνύματα.
Παράθεση από: geok_salonika στις Μαΐου 20, 2008, 10:54:32 pmΏρες-ώρες το καταντάμε αηδία το πράγμα!!! Έχουμε καταναλώσει 2 σελίδες σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.... Το φόρουμ είναι για να αλληλο-ενημερωνόμαστε....+1