0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
sophie, στην περσινή αίτηση/υπεύθυνη δήλωση υπήρχε και η επιλογή:8. Δεν είμαι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, ούτε διδάσκω, δεν είμαι μέτοχος σε εταιρεία κατά τις διατάξεις του Υπαλληλικού κώδικα, ούτε έχω οποιαδήποτε εμπορική ιδιότητα o .9. Είμαι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου / διδάσκω / είμαι μέτοχος σε εταιρεία κατά τις διατάξεις του Υπαλληλικού κώδικα / έχω οποιαδήποτε εμπορική ιδιότητα και θα παραιτηθώ ή θα αναστείλω τη λειτουργία των επιχειρήσεών μου πριν την ανάληψη υπηρεσίας ως εκπαιδευτικού (άρθρα 31 παρ. 3 και 32 του Ν. 2683/99) Στη φετινή υπάρχει μόνο το 8... Το ξέχασαν ή το έκαναν επίτηδες;
Καλησπέρα σε όλους! Ερώτηση:Είμαι σειρά πχ 50 στον πίνακα αναπληρωτών και δεν έχω βάλει τη
Αν πάρουν μόνο έναν από τους 2 σας φυσικά και θα πάρουν αυτόν που είναι πιο πάνω και ας έχει δηλώσει την περιοχή με το κουτάκι "ναι σε όλα".Δε γίνεται να πάρουν κάποιον που είναι πιο χαμηλά από κάποιον που έχει δηλώσει ναι σε όλα.
Παράθεση από: ioanna89 στις Μαΐου 22, 2008, 09:35:33 pmsophie, στην περσινή αίτηση/υπεύθυνη δήλωση υπήρχε και η επιλογή:8. Δεν είμαι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, ούτε διδάσκω, δεν είμαι μέτοχος σε εταιρεία κατά τις διατάξεις του Υπαλληλικού κώδικα, ούτε έχω οποιαδήποτε εμπορική ιδιότητα o .9. Είμαι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου / διδάσκω / είμαι μέτοχος σε εταιρεία κατά τις διατάξεις του Υπαλληλικού κώδικα / έχω οποιαδήποτε εμπορική ιδιότητα και θα παραιτηθώ ή θα αναστείλω τη λειτουργία των επιχειρήσεών μου πριν την ανάληψη υπηρεσίας ως εκπαιδευτικού (άρθρα 31 παρ. 3 και 32 του Ν. 2683/99) Στη φετινή υπάρχει μόνο το 8... Το ξέχασαν ή το έκαναν επίτηδες; Ευχαριστώ...Αλλά τώρα τι γίνεται? Αν πάρει κάποιος τηλέφωνο στο ΥΠΕΠΘ ή ρωτήσει στη διεύθυνση υπάρχει περίπτωση να βγάλει άκρη? Η αδερφή μου είχε σκοπό να πάει να την καταθέσει αύριο αλλά μόλις ανακάλυψα το "κουλό" της υπόθεσης της συνέστησα να περιμένει μήπως και το υπουργείο απαντήσει στην ανακοίνωση της ΠΕΑΕ. Δεν ξέρω αν έκανα καλά και δεν ξέρω και πόσο πρέπει να περιμένει...Πω πω μπλέξιμο...
στις αιτησεις που λαμβανουμε στα χερια μας τυπωνονται μονο αυτα που εμεις εχουμε δηλωσει τσεκαροντας τα κουτακια. αν εχεις τσεκαρει το 8. θα τυπωθει το 8. αν εχεις τσεκαρει το 9. θα τυπωθει το 9. ΜΟΝΟ. αλλωστε δεν μπορεις συγχρονως να δηλωνεις και ειμαι και δεν ειμαι και διδασκω και δεν διδασκω...!