0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε αφού μπαίνει να το δηλώσω!
Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω ,αν γνωρίζει κάποιος να μου πει , αν μπορώ να πάρω βεβαίωση για την φορολογική μου δήλωση από οποιοδήποτε οαεδ ή μόνο από εκείνον της περιοχής μου.Φέτος είμαι μακριά απ΄το σπίτι και δεν μπορώ να πάω στο υποκατάστημα που μου τακτοποιούσε όλα τα χαρτιά.΄ Στην περίπτωση που πρέπει μόνο από τον οαεδ της περιοχής μου, χρειάζεται κάποια εξουσιοδότηση ή μπορεί να πάει κάποιος άλλος στην θέση μου έτσι απλά;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Και έλεγα βρε lasid δεν θα μπεις να το δεις και να μου απαντήσεις;Πάντα απαντάς άμεσα.Είναι φοβερό!Ευχαριστώ!!!
Lasid αύριο θα πάω στον οαεδ νεάπολης να πάρω τη βεβαίωση..ε μα είσαι καταπληκτικός!!!!!!!!όποτε πας στον οαεδ δώσε μια φωτογραφία σου να την τοιχοκολλήσουν να βάλουμε likes από κάτω!!!!!!!
Τα χρήματα από το ταμείο ανεργίας είναι υποχρεωτικό να μπουν στη φορολογική δήλωση; Αν δε τα δηλώσουμε υπάρχουν κυρώσεις; Σκέφτομαι ότι ούτως ή άλλως το ποσό που δηλώνω από τον εργοδότη είναι αμελητέο και μη φορολογήσιμο.... (εδώ που φτάσαμε... ) και τα χρήματα από το ταμείο για τρεις μήνες δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο...αν δεν υπάρχει λόγος μην ταλαιπωρούμαι στον οαέδ άδικα!
Στη φορολογική δήλωση θα πρέπει να δηλώσουμε και το επίδομα ανεργίας από ΟΑΕΔ που πήραμε πέρσι το καλοκαίρι ως απολυμένοι (αναπληρωτές); Ο ΟΑΕΔ χορηγεί βεβαιώσεις αποδοχών; Κάποιοι συνάδελφοι μου είπαν ότι το επίδομα ΟΑΕΔ είναι αφορολόγητο, οπότε δεν χρειάζεται να το δηλώσουμε.Ευχαριστώ προκαταβολικά.