0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχει κανεις καμία πληροφόρηση σχετικά με τον αριθμό των αναπληρωτών που θα προσλάβουν φέτος;
Καλησπέρα. Φέτος θα κάνω για πρώτη φορά τα χαρτιά μου σαν ΠΕ19. Μπορεί να μου πει κάποιος παλαιότερος αν έχω καμιά ελπίδα να με πάρουν; Δεν με ενδιαφέρει το μέρος και έχω σκοπό να δηλώσω παντού, αλλά με όλα αυτά που ακούω και διαβάζω έχω απογοητευτεί εντελώς!
Και κάτι λίγο δυσάρεστο για σένα αφού είσαι ΠΕ19-20... Φαντάζομαι ότι θα κάνεις τα χαρτιά σου για πρώτη φορά οπότε τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Για αναπληρωτής μην ελπίζεις με τίποτα. Το μόνο που μπορεί να υπολογίζεις κάπως είναι σαν ωρομίσθιος στην Πρωτοβάθμια και αυτό ανάλογα με το πότε απόκτησες το πτυχίο. Το τελευταίο κρίνει τη σειρά κατάταξης σου στον πίνακα Γ
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Ωρομίσθια δύκολα να δηλώσω εκτός της πόλης μου (Θεσσαλονίκη), οπότε κι εδώ πολύ χλωμό να με πάρουν. Επομένως ποιο είναι το μέλλον; Παιδαγωγικό μεταπτυχιακό; Από ότι ακούω κι εκεί τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Άρα χωρίς προϋπηρεσία και μεταπτυχιακό ούτε στα επόμενα χρόνια βλέπω φως....!
Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά 2 χρονιές έχω κάνει χαρτιά στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν με πήρανε μιας κ δεν έχω καθόλου προϋπηρεσία... Εδώ και με την ΑΣΠΑΙΤΕ που θα χω φέτος είμαι σίγουρη οτι στη ΘΕσσαλονίκη δεν πρόκειται να με πάρουν!!!
Παράθεση από: jetry στις Μαΐου 09, 2008, 11:26:56 amΔε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά 2 χρονιές έχω κάνει χαρτιά στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν με πήρανε μιας κ δεν έχω καθόλου προϋπηρεσία... Εδώ και με την ΑΣΠΑΙΤΕ που θα χω φέτος είμαι σίγουρη οτι στη ΘΕσσαλονίκη δεν πρόκειται να με πάρουν!!!Για Αναπληρώτρια εννοείς η για Ωρομίσθια;