0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξερω για Ρεθυμνο και Χανια οπου μ'εχουν καλεσει. Στο Ρεθυμνο απο την προπροηγουμενη βδομαδα και Χανια προχθες
για διαβαστε αυτο που δημοσιευθηκε στην alfavita....http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20071122f.phpδυσκολευουν τα πραγματα για τους ωρομισθιους.
Παράθεση από: chania2005 στις Νοεμβρίου 21, 2007, 02:08:06 pmΞερω για Ρεθυμνο και Χανια οπου μ'εχουν καλεσει. Στο Ρεθυμνο απο την προπροηγουμενη βδομαδα και Χανια προχθεςΤι σειρά είσαι στον πίνακα των ωρομισθίων στους χημικούς για την περιφερεια της Κρήτης.Ρωτάω γιατι και γω χημικός είμαι και περιμένω για κρήτη
Επισης, δε γνωριζω αν τα επιδοματα Χρ/νων, Πασχα, αδειας κλπ των πρωινων ωρομισθιων τα παιρνουν κι οι ωρομισθιοι της προσθετης. Το γνωριζει κανεις?
Εγώ την σύμβαση την υπέγραψα Τετάρτη. Την ίδια μέρα έκανα και ανάληψη υπηρεσίας σε 2 σχολεία.Στο 3ο και να 'θελα να πάω δεν γινόταν ήταν μακρυά! Μάθημα ξεκίνησα κανονικά Πέμπτη όπου έκανα ανάληψη υπηρεσίας και στο 3ο σχολείο που εκρεμούσε.Την Τετάρτη λοιπόν που στην ουσία δεν δούλεψα οι ώρες μου μπήκαν καονικά, χωρίς να πω τίποτα ,ίσα-ίσα που έκανα τον κινέζο γιατί νόμιζα πώς είχαν μπερδευτεί αλλά μετά κατάλαβα ότι έχω να κάνω με νορμάλ διευθύντρια. Ευτυχώς δηλαδή που δεν έτυχε ημέρα Τετάρτη να κάνω μάθημα στο σχολείο που είμαι και κάθε Παρασκευή....αυτή σιγά μη μου τις έβαζε, εδώ πήγε να μου φάει και τις 16/11