0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: chania2005 στις Νοεμβρίου 21, 2007, 02:10:55 amΓια να κανω με μεγαλυτερη ακριβεια τους υπολογισμους μου, οι ωρες που μαζευεις απο ωρομσθια μεχρι ποια ημερομηνια της σχολικης χρονιας ειναι? Θελω να πω, τα μαθηματα στο γυμνασιο συγκεκριμενα θα γινονται μεχρι 16 Μαη φετος πχ? Και μετα? Ποσες ωρες θα γραψεις απο τοτε που τελειωνουν τα μαθηματα μεχρι και να κλεισει τελειως το σχολειο για καλοκαιρι?Είναι στην διάθεση του Διευθυντή αν θέλει να σου βάλει προς το τέλος τα δικά σου μαθήματα και να σου καλύψει τις ώρες με επιτηρήσεις ,ωστε να μην χαθούν πολλές ώρες σου μέχρι τέλος της σχολ. χρονιάς δηλ 30 Ιουνίου
Για να κανω με μεγαλυτερη ακριβεια τους υπολογισμους μου, οι ωρες που μαζευεις απο ωρομσθια μεχρι ποια ημερομηνια της σχολικης χρονιας ειναι? Θελω να πω, τα μαθηματα στο γυμνασιο συγκεκριμενα θα γινονται μεχρι 16 Μαη φετος πχ? Και μετα? Ποσες ωρες θα γραψεις απο τοτε που τελειωνουν τα μαθηματα μεχρι και να κλεισει τελειως το σχολειο για καλοκαιρι?
Μου ζήτησαν όμως να παραιτηθώ από την πρόσθετη...
Panos25m, catwoman ευχαριστώ για την απάντηση...την Παρασκευή που θα ξαναπάω στο συγκεκριμένο σχολείο θα γίνει σαματάς!
τα χρηματα ομως δεν ειναι περισσότερα στην πρόσθετη?
Παράθεση από: marmo στις Νοεμβρίου 17, 2007, 02:37:55 pm...Επίσης,την ημέρα που παρουσιάστηκα στο σχολείο (Δευτέρα 12/11) και υπέγραψα την πράξη ανάληψης,δεν έκανα μάθημα ενώ βάσει του προγράμματος είχα 4 ώρες.Τι γίνεται με αυτές τις ώρες;Η Δευτεροβάθμια άργησε να με καλέσει...αν ειναι "καλος ανθρωπος" ο διευθυντης σου τοτε θα μπορουσε να στις γραψει. Μπορει να το κανει.
...Επίσης,την ημέρα που παρουσιάστηκα στο σχολείο (Δευτέρα 12/11) και υπέγραψα την πράξη ανάληψης,δεν έκανα μάθημα ενώ βάσει του προγράμματος είχα 4 ώρες.Τι γίνεται με αυτές τις ώρες;Η Δευτεροβάθμια άργησε να με καλέσει...