0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι δικαιούνται, αν ψάξεις στο φόρουμ έχουν παραθέσει και την σχετική εγκύκλιο, αλλά αν πεις την αλήθεια θα αναρωτηθεί κι αυτός ο διευθυντής, όπως κι εγώ άλλωστε, 2 μέρες θέλεις να πάρεις για μία ορκωμοσία
Εντωμεταξυ εχω κι αλλη απορια. 8και 9 του Δεκεμβρη θελω να λειψω, να παω στην ορκωμοσια του αδερφου μου. Δυστυχως ειναι Δευτερα και Τριτη που εγω εχω μαθημα στο σχολειο. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Μπορω να το κανω? Και με τι δικαιολογια? Τι χανω ετσι?
Έχω πρόβλημα με την κατάθεση των δικαιολογητικών για έκδοση πιστοποιητικού υγείας.Συγκεκριμένα ενώ έχω συγκεντρώσει όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις δεν μπορώ να βρω κοντινή ημερομηνία για την ψυχιατρική εξέταση σε κρατικό νοσοκομείο.
Δεν μπορεις να κανεις αδικαιολογητη απουσια και αδεια για το σκοπο που θες, φυσικα δεν υπαρχει. Το μονο που μπορεις να παρεις ειναι αναρρωτικη, αλλα θελει ολοκληρη διαδικασια (εξεταση απο γιατρο, χαρτι απο ΙΚΑ, να την καταθεσεις στη δευτεροβαθμια...). Επισης, νομιζω οτι στοιχειοθετεις δικαιωμα γι'αυτην μονο αν εχεις ηδη δουλεψει 10 μερες.
Παράθεση από: utenar στις Νοεμβρίου 27, 2007, 08:08:34 amΔεν μπορεις να κανεις αδικαιολογητη απουσια και αδεια για το σκοπο που θες, φυσικα δεν υπαρχει. Το μονο που μπορεις να παρεις ειναι αναρρωτικη, αλλα θελει ολοκληρη διαδικασια (εξεταση απο γιατρο, χαρτι απο ΙΚΑ, να την καταθεσεις στη δευτεροβαθμια...). Επισης, νομιζω οτι στοιχειοθετεις δικαιωμα γι'αυτην μονο αν εχεις ηδη δουλεψει 10 μερες.Nαι, το ξερω αυτο για τις 10 μερες. Αλλα πώς ισχυει? Πρεπει να χεις κανει 10 μερες μαθημα? 'Η 10 μερες απο τη μερα που ανελαβες υπηρεσια? Αλλα δε νομιζω οτι ο μονος τροπος για να παρεις αδεια, ειναι η αναρρωτικη. Αφου προβλεπεται και 10 μερες (ή 7 δεν ειμαι σιγουρη) κανονικη. Ετσι δεν ειναι?