0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lena98 στις Δεκεμβρίου 04, 2007, 08:10:42 pm Είμαι ωρομίσθια με πρωινό ωράριο , θα ήθελα να ρωτήσω όταν σε μέρα που έχω μάθημα γίνεται συνέλευση της ΕΛΜΕ η το σχολείο πάει εκδρομή και δε γίνονται τα μαθήματα τις ώρες μου τις χάνω ή μετράνε;Επειδή έχω κάνει εργατικό δίκαιο γνωρίζω πως μόνο όταν χάνεις τις ώρες σου από δική υπαιτιότητα (πχ. απεργία) τότε δεν πληρώνεσαι. Στην προκειμένη περίπτωση δεν φταις (εσύ είσαι στην εργασία σου δεν λείπεις) οπότε θα πληρωθείς.
Είμαι ωρομίσθια με πρωινό ωράριο , θα ήθελα να ρωτήσω όταν σε μέρα που έχω μάθημα γίνεται συνέλευση της ΕΛΜΕ η το σχολείο πάει εκδρομή και δε γίνονται τα μαθήματα τις ώρες μου τις χάνω ή μετράνε;
Ή οταν γιορταζει ο πολιουχος αγιος της περιοχης κι ειναι τοπικη αργια? Τοτε?
Παράθεση από: chania2005 στις Δεκεμβρίου 05, 2007, 11:35:31 amΉ οταν γιορταζει ο πολιουχος αγιος της περιοχης κι ειναι τοπικη αργια? Τοτε?τότε ΔΕΝ μπάινουν οι ώρες.Είναι τοπική αργία όπως λες κι εσύ
Δεν ψάχνεις καλύτερα την νομοθεσία;
οταν γιορταζει ο πολιουχος αγιος της περιοχης κι ειναι τοπικη αργια? Τοτε?
Παράθεση από: chania2005 στις Δεκεμβρίου 05, 2007, 11:35:31 amοταν γιορταζει ο πολιουχος αγιος της περιοχης κι ειναι τοπικη αργια? Τοτε?Μετρανε, γιατι δεν ειναι δικη σου ευθυνη που χαθηκαν και το συστημα δεν αναγνωριζει τις τοπικες αργιες σαν επισημες αργιες.
Παράθεση από: Nina P στις Δεκεμβρίου 05, 2007, 02:35:03 pmΔεν ψάχνεις καλύτερα την νομοθεσία; Απευθύνεσαι σε εμένα;
Παράθεση από: utenar στις Δεκεμβρίου 05, 2007, 06:14:35 pmΠαράθεση από: chania2005 στις Δεκεμβρίου 05, 2007, 11:35:31 amοταν γιορταζει ο πολιουχος αγιος της περιοχης κι ειναι τοπικη αργια? Τοτε?Μετρανε, γιατι δεν ειναι δικη σου ευθυνη που χαθηκαν και το συστημα δεν αναγνωριζει τις τοπικες αργιες σαν επισημες αργιες.Στο σχολειο μου ομως, οσα ξερω εγω, τα ιδια και λιγοτερα ξερουν ο διευθυντης κι ο υπευθυνος του προγραμματος των ωρομισθιων. Οποτε πώς να δεχτουν να μου βαλουν τις 4 αυριανες ωρες που θα χασω λογω τοπικης αργιας? Πρεπει να τους αποδειξω οτι ετσι ειναι.. Εσυ utenar λες οτι οι ωρες που δε μετρανε για εναν ωρομισθιο ειναι μονο αυτες που αναγνωριζει το συστημα σαν επισημες αργιες? Μπορω να το ισχυριστω αυτο?
λες οτι οι ωρες που δε μετρανε για εναν ωρομισθιο ειναι μονο αυτες που αναγνωριζει το συστημα σαν επισημες αργιες? Μπορω να το ισχυριστω αυτο?
Παράθεση από: chania2005 στις Δεκεμβρίου 06, 2007, 12:17:15 amλες οτι οι ωρες που δε μετρανε για εναν ωρομισθιο ειναι μονο αυτες που αναγνωριζει το συστημα σαν επισημες αργιες? Μπορω να το ισχυριστω αυτο?Αυτο που ειπα μου το ειχε πει η σχεδιαστρια οταν η μερα της ΠΔΣ επεφτε σε τοπικη αργια. Οι ωρες εγιναν και μπηκαν κανονικα γιατι το πληροφοριακο συστημα δεν "κλειδωνει" τις τοπικες αργιες. Εσυ που δουλευεις στο πρωινο προγραμμα, λογικα δε χανεις μορια για ωρες για το χασιμο των οποιων δεν ευθυνεσαι. Εδω σας βαζουν μορια εν καιρω καταληψης ή εκλογων, που παλι δε γινεται μαθημα, δε θα σας τα βαζουν στην τοπικη αργια? Για σιγουρια, ομως, παρε κι ενα τηλ. στο υπουργειο στο τμημα ωρομισθιων να σου απαντησουν οι πλεον αρμοδιοι.