*

Αποστολέας Θέμα: Ωρομίσθιοι (varia)  (Αναγνώστηκε 344856 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος simi

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • here we fight,here we fly,here we die
    • Προφίλ
Απ: Ωρομίσθιοι (varia)
« Απάντηση #546 στις: Δεκεμβρίου 11, 2007, 09:21:55 am »
utenar ευχαριστώ...δυστυχώς από ότι βλέπω μάλλον πάει χαμενο το 2ωρο στα ΙΕΚ μιας και την ίδια μέρα συμπιπτει η ενισχυτική ..οστόσο με τιποτα δεν ΄μαζεύω 25 ένσημα¨(...βρε μπας και έχει δίκιο η κοπέλα?να ρωτήσουμε κανεναν Αυτια γιατι αν πάω στο ΙΚΑ  σώθηκα!!!!! ?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:55:31 »

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #547 στις: Δεκεμβρίου 12, 2007, 08:28:56 am »
μάλλον πάει χαμενο το 2ωρο στα ΙΕΚ μιας και την ίδια μέρα συμπιπτει η ενισχυτική ..οστόσο με τιποτα δεν ΄μαζεύω 25 ένσημα¨

Αν δε μαζευεις 25 ενσημα, ισως να μην πηγαινει χαμενο το ενσημο, αφου σου το βαζει αλλος εργοδοτης. Ειπαμε οτι σ'αυτο το ερωτημα μου τα εκαναν μπαχαλο στο ΙΚΑ.

Διαφορετικα ΙΚΑ, ομως, εχουν υπαλληλους διαφορετικης ικανοτητας. Ρωτα και στο δικο σου, να δουμε τι θ'αποφανθουν...

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #548 στις: Δεκεμβρίου 12, 2007, 08:59:19 am »
chania2005, αν έχεις κάποια απάντηση ενημέρωσε please... Έχασα κι εγώ ώρες ΠΔΣ στις 21 Νοέμβρη (τοπική εορτή). Ρώτησα σχετικά με το θέμα και μου είπαν ότι για τις τοπικές εορτές το σύστημα όντως δεν κλειδώνει γιατί κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε πρόβλημα σε όλα τα υπόλοιπα σχολεία για τα οποία η συγκεκριμένη μέρα δεν είναι αργία. Από 'κει πέρα είναι θέμα "διάθεσης" αρχικά του σχεδιαστή και στη συνέχεια του καθ' ύλην αρμόδιου υπάλληλου του Γραφείου. Ο σχεδιαστής με παρέπεμψε σ' αυτόν.Σκέφτομαι, όμως , ότι, αφού η αναπλήρωση ωρών δε θεωρείται νόμιμη, πώς θα ισχυριστώ ότι έκανα μάθημα ενώ το σχολείο ήταν κλειστό ???
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος chania2005

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #549 στις: Δεκεμβρίου 12, 2007, 10:56:06 am »
Σε λιγακι παω δευτεροβαθμια tihea να ρωτησω. Νομιζω βεβαια οτι θα τα κανω χαλια τα πραγματα γιατι ρωτησα το διευθυντη μου την τριτη αν μου τις εβαλε, ειπε οχι, και μου την ειπε κιολας, γιατι λεει "που ησουν να υπογραψεις γι'αυτες τις ωρες? Επρεπε να υπηρχε μια συνεννοηση απο πριν και μπλα μπλα μπλα.." Του ειπα οτι τις ωρες του δεκεμβρη τις πηγαν απο 7 του μηνα στη δευτεροβαθμια, οποτε πότε να προλαβω να συνεννοηθω.. κι εληξε εκει η συζητηση. Οποτε πρωτον δε προλαβαινω τωρα να αλλαξω κατι μαλλον, γιατι θα τις εχουν ηδη περασει, και δευτερον αν παρει το διευθυντη μου για να συνεννοηθει -σε περιπτωση που προλαβαινει ν'αλλαξει κατι- θα τσατιστει μαλλον πολυ.
Οπως και να χει θα ενημερωσω
worrying does not take away tomorrow's troubles, it takes away today's peace

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:55:31 »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #550 στις: Δεκεμβρίου 12, 2007, 11:01:18 am »
Καλή επιτυχία σου εύχομαι :) Κι εγώ φοβάμαι να πάω στο γραφείο μην τα σκατώσω χειρότερα. Πάντως σήμερα οι υπηρεσίες λόγω απεργίας θα υπολειτουργούν, ίσως δεν κάνεις δουλειά.

Αποσυνδεδεμένος chania2005

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #551 στις: Δεκεμβρίου 16, 2007, 01:57:56 am »
Καλή επιτυχία σου εύχομαι :) Κι εγώ φοβάμαι να πάω στο γραφείο μην τα σκατώσω χειρότερα. Πάντως σήμερα οι υπηρεσίες λόγω απεργίας θα υπολειτουργούν, ίσως δεν κάνεις δουλειά.

Λοιπον...  Δυσαρεστα τα νεα, τουλαχιστον για μενα. Αν ειχα την τεταρτη μαθημα -που ηταν οι εκλογες της ΕΛΜΕ- μου ειπαν οτι οι ωρες θα εμπαιναν. Για την Πεμπτη ομως, και να μου τις εβαζε λεει ο διευθυντης, μαλλον θα μου τις εκοβαν απο κει -απο τη δευτεροβαθμια δλδ- γιατι το τμημα με τα "εντελουμενα" (αν το λεω και σωστα!) θα εβλεπε οτι εκεινη η μερα ηταν τοπικη αργια και θα την εκοβε.
worrying does not take away tomorrow's troubles, it takes away today's peace

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #552 στις: Δεκεμβρίου 16, 2007, 07:29:30 am »
μπορουν αν θελουν πολυ ευκολα να βοηθησουν και δεν το κανουν..

Ετσι ειναι. :( Κι εσυ ομως επρεπε να ειχες παει να υπογραψει για εκεινες τις ωρες, βρε παιδι μου!

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #553 στις: Δεκεμβρίου 16, 2007, 12:13:27 pm »
Καθένας είναι υφιστάμενος κάποιου άλλου και φοβάται μη βρεθεί εκτεθειμένος στον ανώτερό του γι' αυτό και δεν κάνει χάρες σε κάποιον κατώτερο (αν δεν έχει σοβαρό λόγο..)Έτσι ο διευθυντής ή ο σχεδιατής δε γράφει τις αμφισβητούμενες ώρες για να μη βρεθεί υπόλογος προς το γραφείο και προς τη διεύθυνση.. Η διεύθυνση με τη σειρά της φοβάται μήπως βρεθεί ξαφνικά εκτεθειμένη προς το υπουργείο κ.ο.κ.

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #554 στις: Δεκεμβρίου 16, 2007, 01:54:27 pm »
chania μου στο ειχα πει από την αρχή ότι στην τοπική αργία ώρες δεν μπαίνουν...άδικα ταλαιπωρήθηκες! :-\
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος lena98

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #555 στις: Δεκεμβρίου 18, 2007, 04:13:16 pm »
   Είμαι ωρομίσθια με πρωινό ωράριο. Έχασα τις ώρες που είχα μια μέρα μάθημα γιατί έπρεπε να περάσω από την α/θμια υγειονομική επιτροπή για έκδοση του πιστοποιητικού υγείας . Τις ώρες τις χάνω ; Γιατί πήγα σχολείο άλλη μέρα που δεν είχα μάθημα στο πρόγραμμα που έπρεπε να παραδώσω τις βαθμολογίες των γραπτών και να βάλω βαθμούς και συμμετείχα στη συνέλευση του σχολείου .Επίσης τις 4 ώρες τις συμπλήρωσα σ' άλλη βδομάδα κάνοντας μάθημα σε κενό άλλων καθηγητών.Όταν ρώτησα την υποδιευθύντρια (επειδή λείπει ο διευθυντής ) μου είπε ότι θα ρωτήσει το διευθυντή όταν επιστρέψει. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση, αν μπορώ δηλαδή να ζητήσω να μου περάσουν τις 4 ώρες αφού τις έχω συμπληρώσει σε άλλες μέρες;

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #556 στις: Δεκεμβρίου 18, 2007, 04:37:02 pm »
τις 4 ώρες τις συμπλήρωσα σ' άλλη βδομάδα κάνοντας μάθημα σε κενό άλλων καθηγητών.Όταν ρώτησα την υποδιευθύντρια (επειδή λείπει ο διευθυντής ) μου είπε ότι θα ρωτήσει το διευθυντή όταν επιστρέψει. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση, αν μπορώ δηλαδή να ζητήσω να μου περάσουν τις 4 ώρες αφού τις έχω συμπληρώσει σε άλλες μέρες;

Kαι το συζητας? ΦΥΣΙΚΑ και θα υπογραψεις για εκεινες τις ωρες, αφου τις δουλεψες! Εδω ακομα και στην ΠΔΣ τις περναμε αν κανουμε αναπληρωση, παρολο που τυπικα η αναπληρωση δεν επιτρεπεται.

Αποσυνδεδεμένος baronos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #557 στις: Δεκεμβρίου 18, 2007, 05:32:47 pm »
Ξερει κανειs να μαs ενημερωσει μεχρι ποτε μπαινουν οι ωρεs στουs ωρομισθιουs οταν δουλευουν σε γυμνασιο σε μη εξεταζομενο μαθημα?

Αποσυνδεδεμένος lena98

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #558 στις: Δεκεμβρίου 18, 2007, 07:56:46 pm »
τις 4 ώρες τις συμπλήρωσα σ' άλλη βδομάδα κάνοντας μάθημα σε κενό άλλων καθηγητών.Όταν ρώτησα την υποδιευθύντρια (επειδή λείπει ο διευθυντής ) μου είπε ότι θα ρωτήσει το διευθυντή όταν επιστρέψει. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση, αν μπορώ δηλαδή να ζητήσω να μου περάσουν τις 4 ώρες αφού τις έχω συμπληρώσει σε άλλες μέρες;

Kαι το συζητας? ΦΥΣΙΚΑ και θα υπογραψεις για εκεινες τις ωρες, αφου τις δουλεψες! Εδω ακομα και στην ΠΔΣ τις περναμε αν κανουμε αναπληρωση, παρολο που τυπικα η αναπληρωση δεν επιτρεπεται.
Σ' ευχαριστώ πολύ utenar για την απάντηση.Δυστυχώς στο σχολείο που εργάζομαι υπάρχει πλήρη αναδιοργάνωση , να φανταστείς ότι  έχω προσληφθεί από 21/11 και δεν έχουμε υπογράψει ακόμα για καμία ώρα ούτε για το Νοέμβριο , ούτε για το Δεκέμβριο , ούτε για το τέλος του τριμήνου. Ο διευθυντής υποστηρίζει ότι θα υπογράψουμε για όλες τις ώρες τον .....Ιανουάριο >:(

Αποσυνδεδεμένος marmo

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #559 στις: Δεκεμβρίου 28, 2007, 02:08:54 am »
Καλές γιορτές,συνάδελφοι!Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας μου (είμαι όλο στο τρέξιμο)...βρήκα τελικά ώρα να επικοινωνήσω μαζί σας.Το πρόβλημα με τα ένσημα της ωρομισθίας νόμιζα και εγώ ότι το είχα λύσει όταν ρώτησα τη διευθύντρια του Ι.Κ.Α.,δηλαδή ένα ένσημο την ημέρα ανεξάρτητα από τις ώρες διδασκαλίας.
Τις προάλλες ὀμως που πήγα στο τμήμα μισθοδοσίας της δευτεροβάθμιας Θεσσαλονίκης,η υπεύθυνη εκεί (φιλόλογος στην ειδικότητα) μου διευκρίνησε ότι με το "καθεστώς" που δουλεύουμε εμείς 1,5 ώρα υπολογίζεται ως ένα ένσημο και στον υπολογισμό αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο η κατανομή των ωρών ανά ημέρα.Τι να πω;Εμένα αυτό μου αλλάζει όλα τα δεδομένα...και θα ήθελα να ρωτήσετε και εσείς το αντίστοιχο τμήμα της δευτεροβάθμιάς σας και όχι το Ι.Κ.Α.,για να σιγουρευτούμε.
Αν είναι όντως έτσι,ζητώ συγγνώμη για τη λάθος πληροφόρηση σε παρόμοιες συζητήσεις μας...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182581
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)