0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μάλλον πάει χαμενο το 2ωρο στα ΙΕΚ μιας και την ίδια μέρα συμπιπτει η ενισχυτική ..οστόσο με τιποτα δεν ΄μαζεύω 25 ένσημα¨
Καλή επιτυχία σου εύχομαι Κι εγώ φοβάμαι να πάω στο γραφείο μην τα σκατώσω χειρότερα. Πάντως σήμερα οι υπηρεσίες λόγω απεργίας θα υπολειτουργούν, ίσως δεν κάνεις δουλειά.
μπορουν αν θελουν πολυ ευκολα να βοηθησουν και δεν το κανουν..
τις 4 ώρες τις συμπλήρωσα σ' άλλη βδομάδα κάνοντας μάθημα σε κενό άλλων καθηγητών.Όταν ρώτησα την υποδιευθύντρια (επειδή λείπει ο διευθυντής ) μου είπε ότι θα ρωτήσει το διευθυντή όταν επιστρέψει. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση, αν μπορώ δηλαδή να ζητήσω να μου περάσουν τις 4 ώρες αφού τις έχω συμπληρώσει σε άλλες μέρες;
Παράθεση από: lena98 στις Δεκεμβρίου 18, 2007, 04:13:16 pmτις 4 ώρες τις συμπλήρωσα σ' άλλη βδομάδα κάνοντας μάθημα σε κενό άλλων καθηγητών.Όταν ρώτησα την υποδιευθύντρια (επειδή λείπει ο διευθυντής ) μου είπε ότι θα ρωτήσει το διευθυντή όταν επιστρέψει. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση, αν μπορώ δηλαδή να ζητήσω να μου περάσουν τις 4 ώρες αφού τις έχω συμπληρώσει σε άλλες μέρες;Kαι το συζητας? ΦΥΣΙΚΑ και θα υπογραψεις για εκεινες τις ωρες, αφου τις δουλεψες! Εδω ακομα και στην ΠΔΣ τις περναμε αν κανουμε αναπληρωση, παρολο που τυπικα η αναπληρωση δεν επιτρεπεται.