*

Αποστολέας Θέμα: Ωρομίσθιοι (varia)  (Αναγνώστηκε 344482 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ωρομίσθιοι (varia)
« Απάντηση #868 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 02:01:58 am »
Καλησπέρα σας,
υπάρχει περίπτωση να με έχουν πάρει στο σταθερό μόνο και όχι στο κινητό για να με καλέσουν ωρομίσθιο;;
Eννοώ το σύστημα καλέσματος είναι πολύ χύμα, δεν ξέρεις καν αν σε έχουν καλέσει και αν ποτέ σε καλέσουν ή απλά ο υπάλληλος βαρεθεί να σε πάρει τηλεφωνο ή εσκεμένα δεν σε πάρει και πάει στον επόμενο.  Σου στέλνουν μήπως κάποιο SMS;

Που μπορώ να ενημερωθώ αν με έχουν καλέσει;; Nα πάρω στη Περιφερειακή Διεύθυνση εκπαίδευσης, που καλύπτει την περιφέρεια ή να αρχίσω να παίρνω την κάθε Δευτεροβάθμια της περιφέρειας, προκειμένου να ενημερωθώ αν άρχισαν να καλούν ωρομίσθιους από το κλάδο μου;;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 26, 2010, 02:04:32 am από giannios »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:58:22 »

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #869 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 02:52:45 pm »
βασικα δεν πρεπει να εχουν καλεσει κανεναν μεχρι στιγμης ουτε σε ειδικη ουτε σε γενικη

Αποσυνδεδεμένος jamais

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #870 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 03:10:09 pm »
Καλησπέρα σας,
υπάρχει περίπτωση να με έχουν πάρει στο σταθερό μόνο και όχι στο κινητό για να με καλέσουν ωρομίσθιο;;
Eννοώ το σύστημα καλέσματος είναι πολύ χύμα, δεν ξέρεις καν αν σε έχουν καλέσει και αν ποτέ σε καλέσουν ή απλά ο υπάλληλος βαρεθεί να σε πάρει τηλεφωνο ή εσκεμένα δεν σε πάρει και πάει στον επόμενο.  Σου στέλνουν μήπως κάποιο SMS;

Που μπορώ να ενημερωθώ αν με έχουν καλέσει;; Nα πάρω στη Περιφερειακή Διεύθυνση εκπαίδευσης, που καλύπτει την περιφέρεια ή να αρχίσω να παίρνω την κάθε Δευτεροβάθμια της περιφέρειας, προκειμένου να ενημερωθώ αν άρχισαν να καλούν ωρομίσθιους από το κλάδο μου;;

Στο κινήτο καλούν. Δεν μπορει να πάει στον επόμενο αν δεν στείλεις φάξ οτι δεν αποδεχέσαι να πας ωρομίσθιος/ια.Μπορείς να καλέσεις τις
The day the child realizes that all adults are imperfect,
she/he becomes an adolescent.
The day she/he forgives them she/he becomes an adult.

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #871 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 03:30:56 pm »
Παιδιά το μόνο νεότερο που έχω, το έχω αναφέρει σήμερα και αλλού και έχω συγκλονιστεί.
Κάλεσα όλες τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας της περιφεριεας μου και μου είπνα ότι δεν πρόκειται να πάρουν κανένα ωρομίσθιο από το κλάδο μου γιατί δεν υπάρχουν κενά.

Μάλιστα μια διεύθυνση μου είπε: καλέσαμε ένα αναπληρωτή, δεν αποδέχτηκε την θέση, αλλά δεν θα ξαναδώσουμε το κεν΄'ο, διότι δεν ήταν πραγματικό!!!!!!!!!!!!!

ΈΛΕΟΣ ΟΥΤΕ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!

Καλύτερα να πάρετε και εσείς στις διευθλυνσεις σας διότι μου φαίνεται τόσο καιρό περιμένουμε για καλέσμα και μάλλον έχουν σκοπό σε πολλούς κλάδους να μην καλέσουν κανένα!!!!!!!!!
Εκτός και αν δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αλλά μάλλον κουφό μου φαίνεται.
Και δεν φτάνει αυτό, προκύπτουν κενά αναπληρωτών από άτομα που δεν αποδέχονται τη θέση, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:58:22 »

Αποσυνδεδεμένος delan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #872 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 05:48:24 pm »
Χθες από τη δευτεροβάθμια της περιφέρειας που έκανα αίτηση ως ωρομίσθια, μου είπαν- μεταξύ άλλων- πως δε θα καλέσουν ωρομίσθιους φέτος-στην ειδική τουλάχιστον, για την οποία ενδιαφέρομαι. Χθες και σήμερα επικοινώνησα με διεύθυνση Ε.Α. και μου είπαν το ίδιο. Το Υπουργείο καλεί φέτος, ακόμη και ωρομισθίους, αν χρειαστούν. Δεν έχει δώσει πιστώσεις στις δευτεροβάθμιες, για να έχουν δικαίωμα να καλούν μόνες τους, όπως παλιότερα....Καλό ή κακό; Πάντως τυχαίο όχι.

Μην αφήνεις τίποτα ανείπωτο... :-)

Αποσυνδεδεμένος akad

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #873 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 05:58:19 pm »
Σε ποιον κλάδο είσαι;

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #874 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 06:02:09 pm »
Χθες από τη δευτεροβάθμια της περιφέρειας που έκανα αίτηση ως ωρομίσθια, μου είπαν- μεταξύ άλλων- πως δε θα καλέσουν ωρομίσθιους φέτος-στην ειδική τουλάχιστον, για την οποία ενδιαφέρομαι. Χθες και σήμερα επικοινώνησα με διεύθυνση Ε.Α. και μου είπαν το ίδιο. Το Υπουργείο καλεί φέτος, ακόμη και ωρομισθίους, αν χρειαστούν. Δεν έχει δώσει πιστώσεις στις δευτεροβάθμιες, για να έχουν δικαίωμα να καλούν μόνες τους, όπως παλιότερα....Καλό ή κακό; Πάντως τυχαίο όχι.

Ti εννοείς: "Το Υπουργείο καλεί φέτος, ακόμη και ωρομισθίους, αν χρειαστούν. Δεν έχει δώσει πιστώσεις στις δευτεροβάθμιες, για να έχουν δικαίωμα να καλούν μόνες τους, όπως παλιότερα....Καλό ή κακό; Πάντως τυχαίο όχι."

Εννοείς ότι δεν ξέρουν οι Δευτεροβάθμιες και θα καλέσει το Υπουργείο;; Eδώ εμένα μου ε΄'ιπαν όλες οι Δευτροβάθμιες της περιφερειας μου ότι δεν υπάρχει κανένα κενό.

Πάντως είναι κουφό ότι όλοι λέμε το ίδιο: όλες οι Δευτεροβάθμιες λένε ότι δεν χρειάζονται ωρομίσθιους και μάλιστα σε διαφορετιοιύς κλάδους. ΄Πως γίνεται αυτό;;

Αποσυνδεδεμένος delan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #875 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 06:15:14 pm »
Παιδιά, μιλάμε για Ε.Α. μην ξεχνιέστε. Δεν ξέρω αν ισχύσουν τα ίδια και στη Γ.Α. Μάλλον όμως εκεί οδεύουν τα πράγματα. Τηλεφωνήστε στη διεύθυνση Ε.Α. στον αριθμό 210 3442194 και ακούστε αυτά που μετέφερα εδώ με τα αυτιά σας. Τι άλλο να πω; Ήταν σαφείς. Φέτος το Υπουργείο θα καλέσει και τους ωρομίσθιους, αν χρειαστούν.. όπως κάνει με τους ΑΚΩ και τους ΑΜΩ. Επέμεινα στην ερώτησή μου..Δε θα καλέσουν οι δευτεροβάθμιες, όπως παλιότρα; Όχι, μου είπαν, για λόγους διαφάνειας. Τι υπονοούν; Ότι πέρυσι δεν υπήρχε διαφάνεια στις κλήσεις των ωρομισθίων; Συγγνώμη ο όρος που χρησιμοποίησε η υπάλληλος - για να είμαι συγκεκριμένη- ήταν διαύγεια.

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #876 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 06:30:27 pm »
Επομένως το Υπουργείο θα καλέσει και ωρομίσθιους στην γενική υποθέτω. Μου φαίνεται αδιανόητο να έχουν άλλα μέτρα και σταθμά για την γενική και άλλα για την ειδική.

Τέλος πάντων κανένας ωρομίσθιος που ενδιαφέρεται για την γενική υπάρχει να μας πει αν έχουν καλέσει ακόμα.

Έχουν καλέσει στη γενική κανένα ναι ή όχι και πως τον κάλεσαν;;; Στις Δευτεροβάιμιες γενικής που παίρνετε τηλέφωνο σας λένε ότι δεν θα καλέσουμε ωρομίσθιους;;;

Το θέμα είναι ότι ακόμα και αν καλέσει το Υπουργείο, εμένα όλες οι Δευτεροβάθμιες της περιφερειάς μου μου είπαν ότι δεν έχουν ανάγκες. Πως είναι δυνατόν όμως και η Δευτεροβάθμια ειδικής να απάντησε το ίδιο και στον προηγούμενο συνάδελφο;; Το πράγμα είναι πολύ μπερδεμένο.

Ή δεν έχουν πραγματικά ανάγκες τουλάχιστον στο κλάδο μου, ή λένς μαλακίες και δεν ξέρουν. Εγώ πάντως μιας και είμαι πλήρως απαισιίοδοξος υποθέτω ότι συμβαίνει το πρώτο: δεν έχουν ανάγκες
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 26, 2010, 06:33:47 pm από giannios »

Αποσυνδεδεμένος delan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #877 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 06:35:09 pm »
Να υποθέσω πως δεν είσαι φιλόλογος..΄[π

Αποσυνδεδεμένος marianiux

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #878 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 01:03:15 pm »
Κάλεσαν κανέναν ωρομίσθιο τελικά;

Αποσυνδεδεμένος chrissoof

• Νέο μέλος
  • *
  • Αγαπά ότι κάνεις και κάνε ότι αγαπάς
    • Προφίλ
« Απάντηση #879 στις: Νοεμβρίου 15, 2010, 09:57:13 pm »
δεν πιστεύω ότι θα καλέσουν. και τις 2 με 3 ώρες ακόμα και 4 να είναι τις παίρνουν υπερωρία οι μόνιμοι

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #880 στις: Δεκεμβρίου 14, 2010, 05:09:03 pm »
ξεκινησαν να καλουν φιλολογους?γνωρίζει καποιος?

Αποσυνδεδεμένος δηιάνειρα

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #881 στις: Φεβρουαρίου 07, 2011, 10:25:23 am »
με πηραν σημερα απο Χιο για 4 ωρες.και τους ειπα γιατι μονο τοσες και μου απαντησαν οτι πηραν πολλους.αντι να παρουν πολλους καθηγητες για 4 ωρες τον καθενα δε μπορουν να παρουν λιγοτερους με 12 ωρες? φυσικα αρνηθηκα.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 07, 2011, 04:02:14 pm από Χριστίνα »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182552
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 690
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144