0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας,υπάρχει περίπτωση να με έχουν πάρει στο σταθερό μόνο και όχι στο κινητό για να με καλέσουν ωρομίσθιο;;Eννοώ το σύστημα καλέσματος είναι πολύ χύμα, δεν ξέρεις καν αν σε έχουν καλέσει και αν ποτέ σε καλέσουν ή απλά ο υπάλληλος βαρεθεί να σε πάρει τηλεφωνο ή εσκεμένα δεν σε πάρει και πάει στον επόμενο. Σου στέλνουν μήπως κάποιο SMS;Που μπορώ να ενημερωθώ αν με έχουν καλέσει;; Nα πάρω στη Περιφερειακή Διεύθυνση εκπαίδευσης, που καλύπτει την περιφέρεια ή να αρχίσω να παίρνω την κάθε Δευτεροβάθμια της περιφέρειας, προκειμένου να ενημερωθώ αν άρχισαν να καλούν ωρομίσθιους από το κλάδο μου;;
Χθες από τη δευτεροβάθμια της περιφέρειας που έκανα αίτηση ως ωρομίσθια, μου είπαν- μεταξύ άλλων- πως δε θα καλέσουν ωρομίσθιους φέτος-στην ειδική τουλάχιστον, για την οποία ενδιαφέρομαι. Χθες και σήμερα επικοινώνησα με διεύθυνση Ε.Α. και μου είπαν το ίδιο. Το Υπουργείο καλεί φέτος, ακόμη και ωρομισθίους, αν χρειαστούν. Δεν έχει δώσει πιστώσεις στις δευτεροβάθμιες, για να έχουν δικαίωμα να καλούν μόνες τους, όπως παλιότερα....Καλό ή κακό; Πάντως τυχαίο όχι.