0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρω πολυ καλά τι εστι ωρομισθία και σίγουρα δεν τη θεωρώ κάτεργο. Όπως είπαμε έχει να κάνει με τα βιώματα καθενός με την εργασία στον ιδιωτικό τομέα κ.ο.κ. Λυπάμε δεν θα σου ζητήσω συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς μιζέρια και ξεφτίλα γιατί είναι αληθινοί και το ξέρεις αν όντως έχεις ζήσει την ωρομισθία. Και να θυμάσαι δεν είσαι ο μόνος........
Δηλαδή τι ακριβώς τη θεωρείς... σαλόνι Μα ακριβώς, επειδή την έχω ζήσει, έχω να πω ότι οι ωρομίσθιοι είναι από τους ΣΥΝΕΠΕΣΤΕΡΟΥΣ και ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ καθηγητές του σχολείου. Και ξέρεις γιατί; Διότι η πλειοψηφία τους δουλεύει στον ιδιωτικό χώρο και ακριβώς γι' αυτό έχει μάθει να δουλεύει και όχι να κάθεται!
Παράθεση από: xriana1 στις Φεβρουαρίου 02, 2010, 07:58:01 pmΞέρω πολυ καλά τι εστι ωρομισθία και σίγουρα δεν τη θεωρώ κάτεργο. Όπως είπαμε έχει να κάνει με τα βιώματα καθενός με την εργασία στον ιδιωτικό τομέα κ.ο.κ. Λυπάμε δεν θα σου ζητήσω συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς μιζέρια και ξεφτίλα γιατί είναι αληθινοί και το ξέρεις αν όντως έχεις ζήσει την ωρομισθία. Και να θυμάσαι δεν είσαι ο μόνος........Δηλαδή τι ακριβώς τη θεωρείς... σαλόνι Μα ακριβώς, επειδή την έχω ζήσει, έχω να πω ότι οι ωρομίσθιοι είναι από τους ΣΥΝΕΠΕΣΤΕΡΟΥΣ και ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ καθηγητές του σχολείου. Και ξέρεις γιατί; Διότι η πλειοψηφία τους δουλεύει στον ιδιωτικό χώρο και ακριβώς γι' αυτό έχει μάθει να δουλεύει και όχι να κάθεται!
Ό, τι να' ναι!!!! Δεν επαναστατεί κανείς, απλώς απορώ με τη λογική σου! Και καλά λες, πολύ ασχολήθηκα με τα λεγόμενά σου. Σου εύχομαι λοιπόν, Σαββατογεννημένη γαρ, να απολαύσεις μερικά χρονάκια το... σαλόνι σου!Στο καλό... και με τη νίκη!
Δυστυχώς για σένα απολαμβάνω ήδη τη μονιμότητα, όποτε στρέψε τη γκαντεμιά σου άλλου, διαφορετικά "θα πηδηχτώ απ΄το παράθυρο".
Παράθεση από: xriana1 στις Φεβρουαρίου 08, 2010, 10:27:22 amΔυστυχώς για σένα απολαμβάνω ήδη τη μονιμότητα, όποτε στρέψε τη γκαντεμιά σου άλλου, διαφορετικά "θα πηδηχτώ απ΄το παράθυρο".Έτσι εξηγείται, λοιπόν, η έπαρση! Με τέτοιους "συναδέλφους" δεν είναι να απορεί κανείς γιατί το υπουργείο και η κοινωνία θέλουν να μας στείλουν... στην πυρά!
συγχαρητηρια στους διοριστέους. Οσο για μας τους αποτυχόντες απλα ανηκουμε στο 75%. κουράγιο μας