0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ηθελα ν ρωτήσω σχετικά με τους ωρομισθιους , η σύμβασή τους λήγει στις 21 ή στις 30 Ιουνίου στη
Θέλω να ρωτήσω αν οι ώρες της καθαράς Δευτέρας γράφονται. Να ζητήσω συγγνώμη αν εχει απαντηθεί ήδη η ίδια ερώτηση. Απλά το ρωτάω για επιβεβαίωση.Ευχαριστώ.
Γεια σας παιδιά!Με κάλεσαν ωρομίσθια για 8 ώρες από 1/2/2010, η απόφαση της Δευτεροβάθμιας λέει "αναθέτουμε στην ... κτλ -ώρες, σχολείο κτλ,απο σήμερα 1/2 και μέχρι της επανόδου των εκπ/κών που αναπληρώνουν", μας κάλεσαν γιατί η συνάδελφος είχε πάρει άδεια μίας εβδομάδας η οποία άδεια έγινε 2, 3, πάμε για 4η και απ'ο,τι λέει ο διευθυντής θα τραβήξει ως τέλος. Ως πότε δλδ δεσμεύομαι; Ως 21/6 όπως οι υπόλοιποι, άσχετα αν δεν κάνω μάθημα; Ρωτάω γιατί έχω απογευματινή δουλειά, η σύμβαση λήγει 30/5 και μετά μπαίνω στο ταμείο ανεργίας ως 1/9 που με ξαναπροσλαμβάνουν. Θα μου βάζουν ένσημα ως 21/6 κι έτσι δεν θα μπορώ να πάω στον ΟΑΕΔ νωρίτερα;;; :-\Θα γράφονται οι ώρες κανονικά μέσα στις εξετάσεις ή μόνο όταν θα επιτηρώ τα τμήματα που έχω; (αν τελικά είμαι μέχρι το τέλος)Ευχαριστώ....
Και δε μιλάω μόνο για τις Διευθύνσεις που μας φέρονται σαν σκουπίδια, αλλά και για τους συναδέλφους που μόλις δουν ότι έρχεται ωρομίσθιος (ειδικά στα Δημοτικά) στραβομουτσουνιάζουν. Λέπρα έχουμε; Έλεος!